Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπάς τον Οκρώβρη! Αρχικά, μπορείς πλέον να παραγγέλνεις το ζεστό σου καφεδάκι και μετά να χουχουλιάζεις κάτω από την κουβέρτα σου στον καναπέ. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να αρκεί!

Υπάρχει όμως κι ένας ακόμα λόγος που κάνει τον Οκτώβρη λίγο πιο ξεχωριστό κι αυτός δεν είναι άλλος από την Παγκόσμια Ημέρα Σεφ. Αν και η συγκεκριμένη Ημέρα μετρά μόλις 18 χρόνια ζωής, εμείς νιώθουμε ότι θα έπρεπε να υπάρχει από πάντα, αφού αφορά τους ανθρώπους που κατάφεραν να σκεφτούν και να φτιάξουν τις αγαπημένες μας συνταγές και να μας μάθουν να αγαπάμε το φαγητό!

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο, σκεφτήκαμε ότι η Παγκόσμια Ημέρα Σεφ είναι η τέλεια ευκαιρία να κάνουμε ένα θρόουμπακ σε μία από τις αγαπημένες μας σειρές στο YouTube κανάλι του efood: το The Real Cooks.

7 αγαπημένοι μας σεφ έφτιαξαν τα πιο απίστευτα κι απλά πιάτα και μας απάντησαν στις πιο άκυρες ερωτήσεις. Ηλίας Μαμαλάκης, Γεωργιάννα Χιλιαδάκη, Αλέξανδρος Τσιοτίνης, Ελένη Ψυχούλη, Αλέξανδρος Παπανδρέου, Μάνος Σάρρης και Ανδρέας Λαγός στα καλύτερά τους. Enjoy!