Το efood, η #1 υπηρεσία online delivery φαγητού, επιστρέφει ξανά με μια νέα καινοτόμο τεχνολογική πρόταση σχεδιασμένη ειδικά για εγκύους. Με καθημερινό επίκεντρο την εξυπηρέτηση των αναγκών του κάθε χρήστη και με όραμα την ευκολία αλλά και την ταχύτητα, το efood έρχεται να παρουσιάσει την πρώτη voice control παραγγελία στην Ελλάδα.

Ενεργοποιώντας την υπηρεσία “μου μύρισε” κάθε παραγγελία που ξεκινάει με τη χαρακτηριστική φράση “μου μύρισε” τίθεται αυτόματα στο efood αλλά και στο κατάστημα ως παραγγελία έκτακτης ανάγκης και αντιμετωπίζεται αναλόγως.

“Η handsfree ευκολία ήταν κάτι που καιρό θέλαμε να δοκιμάσουμε και θεωρήσαμε πως ένα τόσο personalized feature εξυπηρετεί κάθε έγκυο γυναίκα, αφού στην πραγματικότητα το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ονομάσει αυτό που θέλει και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς. Το να είσαι έγκυος δεν είναι εύκολη υπόθεση γι’ αυτό και το efood, θα προσπαθήσει να εξυπηρετήσει όλες εκείνες τις γυναίκες, που στις 2 το πρωί τους μύρισαν παϊδάκια Λειβαδιάς, τρίγωνα Πανοράματος ή καρπούζι τον Δεκέμβρη, αλλά και τους συντρόφους τους που συνήθως καλούνται να σώσουν την κατάσταση”, δηλώνει εκπρόσωπος της αγαπημένης υπηρεσίας φαγητού.

Το συγκεκριμένο feature θα είναι διαθέσιμο από την 1η Απριλίου 2019 στην εφαρμογή του efood.

Εσένα τι σου μύρισε;