Ενισχύουμε την εκπαίδευση σκύλου-οδηγού για ανθρώπους χωρίς όραση.

Η Ράβα είναι ένας σκύλος που θα γίνει οδηγός ανθρώπων που δεν βλέπουν και εμείς δε θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Δωρίζοντας 10.000 ευρώ στην εκπαίδευσή της, στεκόμαστε δίπλα σε όλους εκείνους που διεκδικούν και αξίζουν μια ευκολότερη καθημερινότητα.

Βρισκόμαστε στο πλευρό εκείνων που δεν έχουν στέγη.

Μέσα από το Street Embrace και το πρόγραμμα της άμεσης ενέργειας, είχαμε την δυνατότητα να προσφέρουμε περισσότερα από 250 πλήρη γεύματα έξι φορές την εβδομάδα σε άστεγους, αναπτύσσοντας μια σχέση μαζί τους ώστε να μας επικοινωνήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Στηρίζουμε τις αθλητικές προσπάθειες των παιδιών με ειδικές ικανότητες.

Δωρίζοντας 2 πάγκους στην Ομάδα ΑΜΕΑ Καλαθοσφαίρισης Χολαργού, ικανοποιήσαμε έμπρακτα τις ανάγκες των αθλητών που ανήκουν στο φάσμα του αυτισμού επιτρέποντας τους να προπονούνται με μεγαλύτερη άνεση.

Η Wise Greece θα έχει δίπλα της το efood.

Η  Wise Greece είναι μία πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική κίνηση που βοηθά 100 μικρούς Έλληνες παραγωγούς τροφίμων να προωθήσουν τα προϊόντα τους, και ταυτόχρονα στηρίζει Ορφανοτροφεία, Συσσίτια και Κοινωνικά Παντοπωλεία όλης της χώρας. Η συνεργασία μας μαζί τους, επιτρέπει στους καταναλωτές να προμηθεύονται και να επιλέγουν -μέσα από την πλατφόρμα του efood- ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία κωδικών από  μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας έτσι την πρωτοβουλία της Wise Greece.

Το Love Delivered δε σταματάει το έργο του και σε ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη. Με κάθε δωρεά σου πριν την παραγγελία σου, μας βοηθάς να στηρίζουμε όλους εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.


efood. Love delivered.