Σαν efooders συμμετέχουμε ενεργά σε κοινωνικές δράσεις με σκοπό τη στήριξη και την ενίσχυση όλων όσων το χρειάζονται.

Έτσι, την Πέμπτη 21/10, 5 γενναίοι efooders συνεργάστηκαν και συγκέντρωσαν μαζί με την ομάδα του "Μπορούμε", μεγάλες ποσότητες φαγητού από τη λαϊκή αγορά Νέας Ιωνίας, προκειμένου να βοηθήσουν ηλικιωμένους και άλλους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Άλλοι 20 efooders συμμετείχαν ως εθελοντές, σε 4 από τις διανομές μερίδων φαγητού και άλλων αγαθών πρώτης ανάγκης που διοργάνωσε ο φορέας "STEPS" στο κέντρο της Αθήνας τον Οκτώβριο.

Ακόμα, 4 efooders από το αγαπημένο HR Team συνεργάζονται εθελοντικά με την Ithaca Laundry, προκειμένου να βοηθήσουν στην εργασιακή επανένταξη συνανθρώπων μας μέσω συμβουλευτικών σεμιναρίων που πραγματοποιούνται εξ αποστάσεως, αρχής γενομένης από τις 20/10.

Τέλος, οι efooders συγκέντρωσαν 211 κιλά ρουχισμού, τα οποία ήδη έχουν σταλεί στους συνεργάτες μας στην Fabric Republic. Η συλλογή ρούχων συνεχίζεται και τον Νοέμβριο, όπως και η συλλογή ζωοτροφών και άλλων ειδών που θα δοθούν στον φορέα Dogs' Voice.

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι πως η δράση των efooders δεν σταματάει εδώ και στο μέλλον θα σταθούμε δίπλα σε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας.