Όταν ακούς τη λέξη καντίνα, τι σου έρχεται στο μυαλό; Hot dogs, σαντουιτσάρες 2 μέτρα, 100 διαφορετικές σάλτσες και πατάτες τηγανητές, σωστά; Ε λοιπόν, έφτασε η στιγμή να μάθεις ότι η καλύτερη καντίνα εκεί έξω είναι δεν έχει ούτε nuggets, ούτε πανσέτες, αλλά donuts, τσουρέκια και αμέτρητα άλλα γλυκά που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Ναι, προφανώς μιλάμε για το Jerry's Foodtruck!

Η καντίνα του θείου Jerry ξεκίνησε το ταξίδι της στα 50's, διασχίζοντας όλη την Αμερική και σερβίροντας απίστευτα γλυκά. Αρκετά χρόνια αργότερα, ο Τάσος κι ο Γιάννης, τα ανίψια του θείου Jerry, αποφασίζουν να δημιουργήσουν το πρώτο Jerry's Foodtruck και να μας μάθουν τι πραγματικά σημαίνει street food γλυκό.

Με βάση το donut και το τσουρέκι, η καντίνα του Jerry διαθέτει ένα menu που βγαίνει απευθείας από τα καλύτερα όνειρα των απανταχού γλυκατζήδων. Από γεμιστά donuts και αφράτα τσουρεκάκια λουσμένα με διαφορετικές σοκολάτες και toppings, μέχρι γλυκά burgers (ναι, καλά διάβασες) και Sweet boxes, τον ξεκάθαρο MVP του menu, που περιέχει τα best sellers του καταστήματος σε ένα του-γκουντ-του-μπι-τρου κουτάκι!

Πλέον, μπορείς να βρεις το Jerry's Foodtruck σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Γιάννενα) και να απολαύσεις τα πιο πρωτότυπα και λαχταριστά γλυκά!

Αν για κάποιο λόγο, δεν έχεις πειστεί ακόμα (πώς γίνεται αυτό;), απλά δες τον Νικόλα Ράπτη που επισκέφθηκε το Jerry's Foodtruck της Πανόρμου και δοκίμασε ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

Έλα. παραδέξου το, αυτό το βλέμμα του Νικόλα στα cream bites σε έπεισε. Τι περιμένεις τότε; Παράγγειλε τώρα Jerry's Foodtruck delivery!