Έτσι χτίζεται το μπικίνι μπόντι 2022!

Ποιος είπε ότι μία πανεύκολη σαλάτα δεν μπορεί να είναι ένα υπερβολικά νόστιμο και πλήρες γεύμα;

Στο πέμπτο επεισόδιο των συνταγών "15 και κάτι", ο Μανώλης Σαρρής σου μαθαίνει πώς να φτιάξεις την πιο απλή τονοσαλάτα με ένα διαφορετικό twist. Μπες στο efood market, παράγγειλε τα υλικά κι ετοιμάσου να φτιάξεις ένα από τα πιο επικά γλυκά σε ελάχιστο χρόνο!

1 ανάμεικτη σαλάτα
2 κολοκύθια πράσινα
1 λεμόνι
1 τόνος σε κονσέρβα
200 ml ελαιόλαδο
1 κ.σ. αποξηραμένος κόλιανδρος σε σκόνη
3 κ.σ. ξύδι λευκό
1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
Αλάτι
Πιπέρι
2 φρέσκα κρεμμύδια
½ ματσάκι άνηθος

Εν αρχή ην το ντρέσινγκ! Ξεκίνας λοιπόν με τον χυμό από το λεμόνι, το ξύδι και τη μουστάρδα ανακατεύοντας καλά μαζί με το ελαιόλαδο.

It's peeler time! Κόβεις τα κολοκύθια σε φέτες με ένα peeler και τα μαρινάρεις.

Ανακατεύεις το μιξ σαλατικών μαζί με τον τόνο, τον ξερό κόλιανδρο και το φρέσκο κρεμμύδι, μαρινάρεις με ντρέσινγκ και τα βάζεις όλα μαζί στην βάση του πιάτου.

Φτάνουμε στο τέλος, υπομονή! Προσθέτεις από πάνω τα μαριναρισμένα κολοκύθια, ραντίζεις με το υπόλοιπο ντρέσινγκ και γαρνίρεις με μερικά φύλλα άνηθου. Καλές μάσες!