Υπάρχουν τόσα πολλά food blogs στον πλανήτη γη σήμερα. Ο καθένας που έχει μια κουζίνα, μια κάμερα και βασικές γνώσεις στο WordPress μπορεί να ξεκινήσει ένα food blog. Χρειάζεται βέβαια πολλή δουλειά και είναι από τα blogs που βάση περιεχομένου θέλει και κάποιο budget προκειμένου να ανεβάζεις αν όχι καθημερινά, αρκετά συχνά, συνταγές που οι ακόλουθοι σου στην μπλογκόσφαιρα θα εκτιμήσουν/αγαπήσουν/μαγειρέψουν.

Τι χρειάζεται να έχει όμως ένα blog προκειμένου να το ακολουθήσεις; Αρχικά το καλύτερο όνομα στον κόσμο. Το όνομα σε ένα blog είναι τα πάντα! Παρακάτω βρίσκονται 10 food blogs με τα πιο catchy ονόματα. Άλλα θα σε κάνουν να γελάσεις, άλλα να σκεφτείς λίγο για να το καταλάβεις κι άλλα τα οποία θα σε κάνουν να θυμηθείς την τελευταία φορά που έφαγες ένα φαγητό ή άκουσες ένα τραγούδι.

Μην ξεχάσεις να μας αφήσεις comment για να μας πεις ποιο όνομα σου άρεσε!

The Gouda Life / Γιατί επιτέλους κάποιος δείχνει στο gouda τον σεβασμό που του αξίζει!

best food blogs

I Believe I Can Fry / Γιατί εάν δεν τραγούδησες το “I Believe I Can Fly” αλλά με “Fry”, δεν σου επιτρέπεται να ακούσεις μουσική για μια εβδομάδα.

best food blogs

5 Second Rule / Έλα… σε κάποια φάση της ζωής σου που ήθελες  πολύ αυτό το μήλο και σου έπεσε κάτω, δεν μπήκες ποτέ στη διαδικασία να το πλύνεις.

best food blogs

My Darling Lemon Thyme / Άλλο ένα food blog εμπνευσμένο από τη μουσική. Τι καλύτερο;

best food blogs

Go Cook Yourself / Γιατί χρειαζόταν και κάτι πιο σκληροπυρηνικό.

best food blogs

Kiss My Spatula / 2ο σκληροπυρηνικό αλλά με ένα επίπεδο χαμηλότερο ερισμού.

best food blogs

Happy Yolks / Αυτό σε κάνει χαρούμενο. Και φαντάζεσαι κρόκους αυγού σαν emoticons!

best food blogs

Souvlaki For The Soul / Γιατί είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Και ο “ιδιοκτήτης” του δεν είναι καν ‘Ελληνας.

best food blogs

i am a food blog / Τόσο ξεκάθαρο. Απλό. To the point! Μάλιστα το συγκεκριμένο blog κέρδισε και το βραβείο του καλύτερο Food Blog για το 2014.

iamfoodblog