Είτε λοιπόν φέτος αποφασίσεις να νηστέψεις παραδοσιακά, είτε όχι, το efood market θα είναι στο πλευρό σου. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απαντήσεις στο ερώτημα “Σε τι θα νηστέψω;”

Εκτός από τη θρησκευτική έννοια της νηστείας, που ουσιαστικά αφαιρείς από τη διατροφή σου συγκεκριμένες τροφές, υπάρχει και η κατηγορία της νηστείας που κόβεις για λίγο τη ζάχαρη, τον καφέ, αυτό το κάτι που θέλεις αλλά αποφάσισες να σε δοκιμάσεις και να αντέξεις χωρίς.

Ό,τι κι αν έχεις βάλει λοιπόν φέτος στο μυαλό σου, στο efood market σε έχουμε.

Αρχικά, θα βρεις την κατηγορία Σαρακοστή, όπου συγκεντρώσαμε όοοοοολα αυτά που θα σε κρατήσουν αν κάνεις την κλασική νηστεία, την ορθόδοξη. Θα βρεις νηστίσιμα γεύματα για τις μέρες που είσαι έτοιμος να λυγίσεις αλλά για δες, ένα έτοιμο γεύμα έρχεται στην πόρτα σου, θα βρεις όμως και snack γιατί οκ είπαμε να νηστέψεις, αλλά θες κάτι να τσιμπολογάς μέσα στη μέρα, μέσα στη νύχτα, γενικώς.

Αν από την άλλη, νηστεύεις σε κάτι πιο ιδιαίτερο, το efood market θα είναι δίπλα σου όπως όλες τις άλλες μέρες του χρόνου, για να βρίσκεις σοκολάτες χωρίς ζάχαρη, χωρίς γάλα, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζωή.

Και επειδή από το ούζο και τα σιναφή κανείς δεν νήστεψε ποτέ, στο efood market θα βρεις ούζο, τσίπουρο, και τα απαραίτητα συνοδευτικά για κάθε ένα από τα 39 αυτά βράδια που έχεις μπροστά σου.

Βρες περισσότερα από 3500 προϊόντα, ξεκίνα τις 40 ημέρες από ΤΩΡΑ και εμείς θα σου φέρουμε ό,τι χρειάζεσαι από τις 8 το πρωί μέχρι 12:30 τα μεσάνυχτα, ακόμα και τις Κυριακές, στην πόρτα σου!