Κάποια στιγμή μπορεί να έφαγες με 5€ μέσα από το ειδικό φίλτρο, ή να πήρες 1+1 προσφορά για εκείνο το βράδυ που θα έβλεπες ταινία στο σπίτι με το αμόρε. Θα μάζεψες rubies από το αγαπημένο σου κατάστημα και θα πήρες εκπτωτικό κουπόνι, ή θα επωφελήθηκες από την Τυχερή Πεινιάτα και θα πήρες φοβερές, μοναδικές εκπτώσεις στο αγαπημένο σου κατάστημα.

Patrick Eating GIFs | Tenor


Και μια μέρα, που μπήκες να διαλέξεις την επόμενη προσφορά για να πάρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου… ΤΣΟΥΠ! Πόσα νέα φίλτρα γεμάτα προσφορές είδες μπροστά σου; Απαντάμε εμείς: πολλά!

Να σου τα 30%+ deals. Ένα φίλτρο γεμάτο με μοναδικές εκπτώσεις που ξεκινάνε από 30% και ανεβαίνουν, ανεβαίνουν, ανεβαίιιινουυυυυν!

Boom Mind Blown GIF - Boom Mind Blown Mind Blowing - Discover & Share GIFs

Κοιτάς λίγο καλύτερα, και τι να δεις; 10€ menus. Γευστικές προσφορές που αποτελούνται από τουλάχιστον 2 πιάτα από το ίδιο κατάστημα και στοιχίζουν μόλις 10€.

Τρίβεις τα μάτια σου. Ναι, οι προσφορές είναι απίστευτες, αλλά δεν τελειώνουν εδώ. Healthy deals. Θες να κάνεις μια αλλαγή και να δοκιμάσεις κάτι υγιεινό και γευστικό; Στο φίλτρο αυτό θα βρεις κάθε Πέμπτη, ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι και ακόμα περισσότερα.

Dance Happy GIF - Dance Happy Dancing - Discover & Share GIFs | Happy gif, Gif  dance, Dancing animated gif


Και ξέρεις ποιο είναι το καλύτερο; Κάνοντας μια βόλτα στο efood και στα φίλτρα αυτά, σίγουρα θα βρεις κάτι λαχταριστό, νόστιμο και πολύ πιο οικονομικό που μπορεί να μην ήξερες καν πως τραβάει η όρεξή σου για σήμερα.

Και καλή σου απόλαυση!