Είσαι σπίτι και συνειδητοποιείς πως ήρθε ξανά εκείνη η στιγμή που τα ντουλάπια άδειασαν, το ψυγείο έμεινε μονάχο και εσύ πρέπει να πας στο supermarket για ανεφοδιασμό.

hungry sorry not sorry GIF by Robert E Blackmon

Να στο κάνουμε ευκολότερο και (αχμ)... προσφορότερο; Ξεκινάμε με το βασικό: γιατί να πας supermarket όταν το efood φέρνει τον ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ στην πόρτα σου; Οπότε μην ανησυχείς, δεν υπάρχει λόγος να αφήσεις τη ζεστασιά του καναπέ, ούτε να βγάλεις τα αναπαυτικά σου παντόφλια.

Συνεχίζοντας, είμαστε σίγουροι πως αν δεν έχεις πειστεί ήδη, αυτό που ακολουθεί θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Μπαίνεις στο efood, επιλέγεις το κατάστημα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και τι αντικρίζεις; Τόσες προσφορές που δε θα το πιστεύεις. Από τρόφιμα παντοπωλείου, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αναψυκτικά και χυμούς, μέχρι απορρυπαντικά και είδη καθαρισμού, χαρτικά αλλά και τυροκομικά και γαλακτοκομικά.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σου κλείσουμε το μάτι και να σε ρωτήσουμε, μήπως θα μπορούσε όλη η λίστα σου να ικανοποιηθεί μέσα από μοναδικές προσφορές; Μήπως;

Add Hasan Minhaj GIF by MOODMAN

Κάνε λίστα, μπες efood, επίλεξε ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, μην κουνηθείς από τον καναπέ και βρες αμέτρητες προσφορές για όλα όσα χρειάζεσαι!