Πόσες φορές οι τελευταίες ημέρες του χρόνου σε βρίσκουν να καταστρώνεις το πλάνο της επόμενης, ψάχνοντας να βρεις τρόπους να παραμείνεις συνεπής στους στόχους που θα βάλεις για τη χρονιά που πλησιάζει;

Και ξαφνικά, φτάνει η στιγμή: 5, 4, 3, 2, 1… Η ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! Μη σε πιάνει το άγχος όμως. Καλό το γυμναστήριο, καλή η υγιεινή διατροφή, καλό το διάβασμα βιβλίων και καλή και η νέα ξένη γλώσσα, αλλά για πόσο καιρό θα κρατήσεις αυτές τις αλλαγές στο πρόγραμμά σου;

Σε αγχώσαμε; Όχι, μην αγχώνεσαι. Τώρα θα είσαι τζίτζι, μπέημπι, γιατί η επιστημονική ομάδα του efood βγαίνει μέσα από την καταχνιά και κρατάει στα χέρια της προτάσεις, γνώση, εμπειρία, αλλά και μερικά tips για να καταφέρεις αυτά που θες για τους επόμενους 12 μήνες.

TV gif. Think about it guy, Kayode Ewumi points to his temple mischievously and looks into the camera. He's practically begging us to think about it.


Θες να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες; Να το κάνεις και να επιλέξεις ό,τι νιώθεις πως θα σε βοηθήσει να νιώσεις ευεξία. Το κόλπο εδώ είναι να μην το παρακάνεις. Δηλαδή, μην αλλάξεις ό,τι έτρωγες κάθε μέρα, όλη μέρα. Σπάσε τη νέα ρουτίνα με κάτι που σε κάνει να χαμογελάς: μια pizza; σουβλάκι; burger; ή ακόμα και εκείνο το κουβανέζικο που είχε πάρει το μάτι σου στο efood πριν από λίγο καιρό. Πέρνα και λίγο καλά.

hamburger animated gif | Free fast food, Delicious burgers, Food


Θες να αρχίσεις γυμναστήριο; Μαζί σου. Και το κόλπο για να μην πληρώσεις απλά τη συνδρομή είναι να αγοράσεις νέα ρούχα, ή παπούτσια, εξοπλισμό και ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα αρχή. Ποιος ψιθύρισε: “βαριέμαι να τρέχω στα μαγαζιά”; Σε ακούσαμε και θα έπρεπε να ντρέπεσαι, γιατί δε χρειάζεται να πας στα μαγαζιά. Το efoodάκι σου είναι εδώ και μαζί τα X-treme Stores για να βρεις ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι.

This guy who makes even the gym look exciting: | Funny gif, Funny pictures,  Lol


Θες να διαβάζεις περισσότερο; Υπέροχη απόφαση και μόνο καλό θα σου κάνει. Θα σου γεμίσει το μυαλό εικόνες, ταξίδια και γνώση. Δεν ξέρεις όμως με ποιο βιβλίο να ξεκινήσεις την περιπέτεια αυτή; Μη φοβού. Στο efood θα βρεις βιβλιοπωλεία για να ψαχουλέψεις με την άνεσή σου το επόμενο βιβλίο που θα μπει στη βιβλιοθήκη και στην καρδιά σου.

Reading GIFs - Get the best GIF on GIPHY


Είδες που τελικά όλα μπορούν να χωρέσουν στα New Year’s resolutions σου, αρκεί να έχεις πρόγραμμα; Πρόγραμμα που προφανώς έχουμε βάλει και εμείς το χεράκι μας, γιατί εδώ είμαστε να τα κάνουμε όλα πιο εύκολα. Για σένα ❤️