Παράγγειλε Supermarket Delivery
σε 1 λεπτό

Supermarket Delivery | efood

Είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνεις στο έπακρο τα ψώνια σου στο super market! Τι καλύτερο από το να ετοιμάζεσαι, να μπαίνεις στο αμάξι, να κολλάς στην κίνηση, να ψάχνεις δέκα λεπτά να παρκάρεις, να περιμένεις άλλα τόσα στα τυριά και μετά άλλα τόσα στα αλλαντικά και μετά άλλα τόσα στο ταμείο ακούγοντας το ίδιο τραγούδι που φαίνεται να μην έχει αλλάξει από την ώρα που μπήκες και φυσικά να επιστρέφεις σπίτι προσπαθώντας να κουβαλήσεις όλες τις σακούλες ταυτόχρονα και σπέρνοντας δεξιά αριστερά στο δρόμο τα ψώνια σου λες και είσαι ο Κοντορεβυθούλης;

Όσο διασκεδαστική κι αν ακούγεται αυτή η περιπέτεια, σου έχουμε νέα! Κι αυτά λέγονται «online supermarket»! Φτιάξε καφέ, βολέψου στον καναπέ και κάνε τα ψώνια σου online παραλαμβάνοντας τα όποτε εσύ το επιθυμείς! Το efood σου παρέχει τη νέα υπηρεσία “supermarket delivery” και φέρνει την αγαπημένη σου αλυσίδα «Σκλαβενίτης» στην πόρτα σου!
Λαχανικά, αναψυκτικά, γλυκά, καθαριστικά, είδη προσωπικής υγιεινής, ό,τι μπορείς να σκεφτείς είναι απλά ένα κλικ μακριά!
Μπες στο efood και βρες όλα τα καταστήματα Σκλαβενίτης που λειτουργούν ως online supermarket και φέρνουν τα ψώνια απευθείας στην πόρτα σου!!
Κι αν έχεις ακόμα αμφιβολίες, μπορείς απλά να διαβάσεις reviews από χρήστες που έχουν ήδη χρησιμοποιήσει την υπηρεσία supermarket delivery.
Τώρα πείστηκες; Δες λοιπόν όλα τα διαθέσιμα προϊόντα και παράγγειλε online, χωρίς καμιά έξτρα χρέωση, ακολουθώντας τρία μόνο βήματα.

Βάλε τη διεύθυνσή σου, επίλεξε οτιδήποτε χρειάζεσαι και με ένα ακόμα click ολοκλήρωσε την online supermarket παραγγελία σου πληρώνοντας με κάρτα.

Αν σε όλα αυτά προσθέσεις τις απίστευτες προσφορές που εξασφαλίζουμε καθημερινά για εσένα, τότε έχεις όλα όσα χρειάζεσαι οικονομικά, γρήγορα και εύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού.
Τι περιμένεις; Ακόμα να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία supermarket delivery;

Αν πάλι δε χρειάζεσαι κάτι αυτή τη στιγμή (… αλήθεια τι ήρθες να κάνεις εδώ;) μπορείς να τσεκάρεις το blog μας όπου θα μάθεις τα πιο απίστευτα facts για να το παίζεις έξυπνος στους φίλους!