Θυμάσαι όταν ήσουν παιδάκι και ο Άγιος Βασίλης σου έφερε ένα PlayStation κι εσύ ορκιζόσουν ότι είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο που θα σου κάνουν ποτέ; Μάντεψε: έκανες λάθος. Το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο μας το έκανε το Netflix πριν από μερικές μέρες, όταν ανακοίνωσε το remake του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ANIME ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ (ήρεμα το λέμε) στο Jump Festa 2024.

Με αφορμή τα 25 χρόνια ζωής του One Piece, το ιστορικό anime, εκτός από τη live action μεταφορά, έχει πλέον κι επίσημα remake. Κι όχι απλά θα ξαναζήσουμε όλο αυτό το hype, αλλά θα έχουμε την τύχη να το δούμε από το WIT studio. Ναι, το studio που ευθύνεται για τις πρώτες σεζόν του Attack on Titan και μας χάρισε μερικές από τις καλύτερες σκηνές μάχης έβερ, θα μας δώσει τώρα και το ξυλίκι του Luffy με τον Arlong - γιατί δεν ξέρουμε αν στο είπαμε, αλλά το Netflix θα ξεκινήσει το remake του από το πρώτο επεισόδιο (και ναι, προφανώς και θα ξαναδούμε τα 1000+ επεισόδια, γιατί απλά πρέπει).

Αν λοιπόν μέχρι τώρα δεν έχεις χάσει επεισόδιο από την προσπάθεια του Luffy να γίνει ο βασιλιάς των πειρατών, παρέα με Zoro, Sanji και Nami, θα μπορέσεις να ξαναζήσεις όλη αυτή την εμπειρία από την αρχή. Αν από την άλλη δεν έκανες ποτέ αυτή την απόπειρα γιατί έβρισκες κάπως παλιό το animation, τώρα έχεις την τέλεια ευκαιρία να το κάνεις! GOMU GOMU NO BAZOOKA!