Να ξέρετε σύντομα πλησιάζει η μέρα που θα κατακτήσουμε τον κόσμο. Πλησιάζει η μέρα που οι Έλληνες του εξωτερικού θα μας κάνουν τόσο υπερήφανους που η λέξη “γύρος” θα ακούγεται πιο συχνά από το “opa!”. Γιατί το λέμε αυτό;

grk_souvlaki_1
grk_souvlaki_3

Στις 18 Ιουλίου άνοιξε το 2ο κατά σειρά γυράδικο των εστιατορίων GRK στην Ουάσινγκτον. Ήδη ο ιδιοκτήτης Γιώργος Νίκας είχε κάνει την πρώτη προσπάθεια στην Νέα Υόρκη, η οποία πήγε απρόβλεπτα καλά, κι έτσι τώρα πέραν του νέου GRK στην Ουάσινγκτον, πολύ σύντομα θα ανοίξουν εστιατόρια και σε άλλες 8 τοποθεσίες.

grk_souvlaki_4
grk_souvlaki_2

Το GRK έχει καταφέρει να προσφέρει μια ποικιλία γεύσεων, χωρίς όμως να έχει τεράστιο μενού. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε σουβλάκι “Yeero” (έτσι γράφουν τον γύρο για να μπορούν οι ξένοι να τον προφέρουν σωστά), και σε μερίδα. Από κρέας μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κοτόπουλο, χοιρινό, αρνί και μπιφτέκι, ενώ υπάρχουν 3 διαφορετικά είδη τζατζικιού, ρύζι και τηγανητές πατάτες. Ακόμη σερβίρονται σαλάτες και για επιδόρπιο το μαγαζί προτείνει φρέσκο ή frozen ελληνικό γιαούρτι με 16 διαφορετικά toppings. Παράλληλα υπάρχει και ελληνική μπύρα, κρασί και αναψυκτικά.

grk_souvlaki_6
grk_souvlaki_17