Ώρα 21:23 π.μ. Πέμπτη βράδυ, είστε μαζεμένοι σε φιλικό σπίτι, φυσικά φαΐ δεν υπάρχει ούτε για αστείο, το ψυγείο κοσμούν μία κέτσαπ, μία μουστάρδα και κάτι πλαστικά μπουκάλια από νερό. Delivery it is!

Γλυκό ή Αλμύρο;
Το αιώνιο δίλλημα που διχάζει παρέες. Η λύση είναι απλή, στρογγυλή, αφρατή και λαχταριστή. Το όνομα της, κρέπα. Αν λοιπόν σε βγάλει ποτέ ο δρόμος σου προς Ζωγράφου πρέπει να μάθεις από πού θα παραγγέλνεις την κρέπα την σωστή, την χορταστική, την πρόστυχη!


Rubik coffee & crepes

Το Rubik coffee & crepes έχεις τέτοιους συνδυασμούς κρέπας που θα σε βγάλουν από το μαρτύριο της επιλογής και θα σε βάλουν στο μαρτύριο της ερώτησης “Πόσες μπορώ να φάω σε ένα βράδυ;”. Προσωπική αγαπημένη την ομώνυμη Κρέπα Rubik, όπου gouda, λουκάνικο Μυκόνου, ομελέτα και άλλα τέτοια όμορφα πράγματα, θα σε κάνουν να τρίβεις την κοιλιά σου με ευχαρίστηση, σα να κουβαλάς το μωρό της Ρόζμαρι!

Κρεπάλη

Εάν το “Νομός Ημαθίας πρωτεύουσα!” σου λέει κάτι, τότε η Κρεπάλη είναι για σένα. Με κρέπες νησιών όπως “Σαρδηνία”, “Ελαφονήσι”, “Κύπρος”, αλλά και λιμνών “Μικρή” και “Μεγάλη Πρέσπα” έχεις την ευκαιρία ως μοντέρνος Πώποτας να φέρεις τη Γεωγραφία σαν παιχνίδι στην παρέα σου. Προσπαθήστε να μη δείτε τα υλικά και να παραγγείλετε μόνο με τα στοιχεία που έχετε από τις περιοχές. Let the game begin!


Στα όρθια

Λίγες φορές θα βρεις τέτοιες προσφορές με τέτοια ποιότητα. Δεν είναι τυχαίο που στο efood έχει σχεδόν 2000 κριτικές με τα 5άρια να κάνουν make it rain. Tο “Στα όρθια” αποτελεί κλασσική αξία, ειδικά επειδή είναι ανοιχτό από τις 6 το πρωί μέχρι τα μεσάνυχτα. Μην ξεχάσεις να βάλεις την υπέροχη τυροσαλάτα τους στην κρέπα σου, πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερο και καλό τυρί!


Apaicton

"Όποιον άντρα βλέπεις γύρω σου, τον θέλω" είπε ο Μάνθος κάποτε και αυτό θα νιώσεις βλέποντας τον κατάλογο του Apaicton. Με κρέπες όπως Ιάσωνας, Αχιλλέας, Κωνσταντίνος, αλλά και τα γλυκά θηλυκά Έλενα, Αναστασία, θα γίνεις κι εσύ ένας Φουστάνος. Ας είμαστε ρεαλιστές, πόρσε δεν έχεις, βιομήχανος δεν είσαι, οι μοναδικές σου αγάπες είναι οι κρέπες!