Το μήνυμα ήταν απλό.

“Καλησπέρα, συγνώμη για την ώρα, απλά ήθελα να σου πω πως δε γίνεται να συνεχίσουμε”.

Η διαιτολόγος μου απάντησε την άλλη μέρα, ενώ εγώ είχα διαπράξει το έγκλημα και προσπαθούσα, μάταια, να χωνέψω. Και κάπως έτσι, βρέθηκα στην Πάτρα να παίρνω πίσω τα κιλά που με κόπο και μαρούλια έχασα.

Δεν είναι τυχαίο που το φαΐ στην Πάτρα είναι εξίσου γνωστό με το καρναβάλι της. Ως το λιμάνι που βγάζει προς Ιταλία, η Πάτρα αποδεικνύει πως πήρε τα σωστά μαθήματα για την τέλεια πίτσα. Άραξε στην ταράτσα, στο μπαλκόνι, στο σαλόνι, βρε αδερφέ, και ετοιμάσου για τα καλύτερα delivery για πίτσα που μπορούν να έρθουν στην πόρτα σου.

Πίτσα στο ξυλόφουρνο

Τι εννοείς δεν έχεις φάει ποτέ πίτσα από ξυλόφουρνο; Για να σε δω να παραγγέλνεις! Η “Πίτσα στο ξυλόφουρνο” ξέρει τι κάνει και το κάνει καλά. Οι επιλογές είναι πολλές, το μενού μεγάλο και δεν υπάρχει γούστο που να μην καλύπτει. Από πίτσα με γύρο - για εσένα που είσαι δύσπιστος - μέχρι γλυκιά πίτσα με σοκολάτα, μπισκότο, μήλο, κανέλα, σταφίδες, ζάχαρη και όλες αυτές τις ομορφιές. It’s a must!

Πίτσα παραδοσιακή

Wanna feel Italian; Πάρε κινητό, μπες efood και παράγγειλε Πίτσα Παραδοσιακή. Αυθεντική Ιταλική πίτσα, με φρέσκα υλικά και mozzarella που λιώνει όπως εσύ για τη γειτόνισσα του 3ου. Και επειδή το binge watching θέλει το μακαρόνι του extra λόγος αποτελεί και η μακαρονάδα φούρνου, αλλά δεν το έμαθες από εμάς!

Pizza Italiana

Υπάρχει μια πιτσαρία στην Πάτρα που θα μπορούσε να κάνει τον Joey να δακρύσει από απόλαυση. Το Pizza Italiana έχει κλασσικές αξίες, όπως μαργαρίτα και πέστο αλλά και εκπλήξεις, όπως πίτσα Σκεπαστή, με διπλή ζύμη και κιμά (ναι ναι καλά διάβασες). Κια το καλύτερο δεν στο είπαμε ακόμα, κάθε Δευτέρα έχει happy hour για να γίνουν οι Δευτερες μας λιγότερο... Δευτέρες!

Pizza Pope’s

Pizza Pope’s, θα μπορούσε κανείς να την αποκαλέσει και δώρο θεού. Νομίζεις πως υπερβάλω αλλά μόλις δεις τις προσφορές, θα γίνεις κι εσύ ένας φανατικός. Και αφού μπορείς να παραγγείλεις 3 πίτσες σε τιμή που μέχρι κι εσύ θα αρχίσεις να φωνάζεις “Το αφεντικό τρελάθηκε” έχω να σου προτείνω την πίτσα hot dog, την Κυπριακή και σαν σβήσιμο τη light, για στόρι με hashtag summerbody (νοτ).

Extra Tip: Αν τελικά αμάρτησες, παρασύρθηκες από τις προσφορές και τελικά παρήγγειλες περισσότερα από όσα αντέχεις, τσιλ, εδώ θα βρεις μικρά tips για ξαναζεσταμένη pizza!