Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας Love Delivered, δεσμευόμαστε η αγάπη και η φροντίδα να φτάνουν παντού.

Τα τραγικά γεγονότα των τελευταίων ημερών στη γειτονική Ουκρανία, ανάγκασαν πολλούς συνανθρώπους μας να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Στο efood, θέλοντας να είμαστε εκεί που υπάρχει ανάγκη, στηρίζουμε την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

© REUTERS/Alexander Ermochenko

Η Ύπατη Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, διευθύνει και συντονίζει ενέργειες για την προστασία και την υποστήριξη των προσφύγων σε όλο τον κόσμο και έχει αναλάβει την αποστολή βοήθειας στην Ουκρανία, τη στήριξη των γειτονικών χωρών για την υποδοχή, την παροχή στέγασης και προστασίας στους πρόσφυγες καθώς και την παροχή βοήθειας για τους ανθρώπους που θα βρουν καταφύγιο στην Ελλάδα.

© UNHCR/Valerio Muscella

Στήριξε την προσπάθειά μας, κάνοντας δωρεά 1€, στην επόμενη παραγγελία σου. Ενώνοντας τις δυνάμεις μας με την Delivery Hero, θα διπλασιάσουμε όλες τις δωρεές για να προσφέρουμε προστασία και ανθρωπιστική βοήθεια στους πρόσφυγες της Ουκρανικής κρίσης.

Όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και προσφέρουμε προστασία και ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες της Ουκρανικής κρίσης. #LoveDelivered