Αααχ, η θάλασσα. Και οι λουκουμάδες. Και η θάλασσα. Και τα club sandwich. Ααααχ, τόσα φαγητά, τόσες μυρωδιές, τόσες αναμνήσεις.

Σίγουρα κάποια τα έχεις δοκιμάσει, κάποια φοβήθηκες πως θα σε βαρύνουν και δε θα μπορείς να βουτήξεις και τα άφησες και χωρίς μερικά από αυτά, δεν γίνεται μπάνιο στην θάλασσα.

Και κάπου εδώ, η επιστημονική ομάδα του efood, αφήνει το beach body, εμφανίζεται πίσω από το πουθενά και βαθμολογεί όλες τις νοστιμιές που έχουν συνδεθεί με την παραλία.

Mitch Buchannon GIFs - Find & Share on GIPHY


Λουκουμάδες

Παλιά τους έβρισκες από διάφορους πωλητές που ερχόντουσαν με τα τεράστια ξύλα που είχαν πάνω φορτωμένους αμέτρητους λουκουμάδες αλλά και κουλούρια. Κακά τα ψέματα, ποιος διαλέγει κουλούρι, όταν ο λουκουμάς είναι τόσο αφράτος και λαχταριστός και σε κοιτάει κατάματα;

8/10

CEYLON CINNAMON SUGAR – DONUTPAPI


Club sandwich

“Να πάρουμε κι ένα clubάκι;”. Πόσες φορές το έχεις πει; Γιατί, πώς να το κάνουμε, μαζί με τον καφέ ή την μπύρα στην παραλία, ένα club sandwich θα κάνει τη διαφορά: θα σε χορτάσει, θα το μοιραστείς, θα σου δώσει την ενέργεια που θες για τις επόμενες δραστηριότητες της παραλίας.

9/10

Club Sandwich Food GIF - Club Sandwich Food Sandwiches - Discover & Share  GIFs


Pizza

Την σήμερον ημέραν, οι οργανωμένες παραλίες έχουν εξελιχθεί και οι γευστικοί μας κάλυκες είναι τόσο έτοιμοι για αυτό. Pizza, λοιπόν, στην παραλία. Μπορεί να πετύχεις φοβερή pizza, μπορεί και όχι. Λίγο σε νοιάζει, γιατί όπως και να είναι, θα την κατασπαράξεις - αφού καλοκαιράκι.

9/10

New trending GIF tagged video games food pizza… | Trending Gifs

Φρουτοσαλάτα

Νόμιζες πως δε θα είχαμε και την απόλυτη, υγιεινή επιλογή; Η φρουτοσαλάτα στην παραλία είναι το απόλυτο snack και μην αφήσεις κανέναν να σου πει το αντίθετο. Θα σε δροσίσει, θα σε χορτάσει και δεν θα σε βαρύνει για να κάνεις και την επόμενη βουτιά σου.

10/10

Premium Photo | Fruit salad in a glass on the beachΤάπερ

Ε ναι. Το απόλυτο ελληνικό αξεσουάρ που οφείλει να κάνει την εμφάνισή του στην παραλία. Μπορεί να το έχεις συνδέσει με κεφτεδάκια, κάποιο μαγειρευτό, φρούτα ή κάποια πίτα. Λίγη σημασία έχει, γιατί με το που δεις το καπάκι του να ξεπροβάλλει μέσα από κάποια τσάντα, τότε ξέρεις πως το φαγοπότι ξεκινάει.

12/10