Λίγο κρασί, λίγα θαλασσινά και τ' αμόρε σου!

Όταν ήσουν παιδί δεν δήλωνες και φαν! Μετά μπήκες στην εφηβεία κι άρχισε να σου αρέσει, αλλά ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ; Και τώρα που μεγάλωσες, κατάλαβες πόσο απίστευτη γεύση, άλλα και πόσο μεγάλη ταλαιπωρία, έχει.

Το ψάρι, και γενικά τα θαλασσινά, είναι το καλύτερο κριτήριο για να καταλάβεις τον πραγματικό foodie! Μόνο ο άνθρωπος που γνωρίζει από καλό φαγητό, μπορεί να εκτιμήσει ένα ωραίο ψάρι! Επίσης, ο άνθρωπος που γνωρίζει από καλό φαγητό, δε θα κάτσει να φάει όλη του τη μέρα να καθαρίζει και να φιλετάρει. Απλά θα μπει στο efood και θα παραγγείλει από τον Ψαρά!

Ο Ψαράς στην Καλλιθέα δεν είναι απλά μία must επιλογή για τους απανταχού καλοφαγάδες, αλλά είναι το κατάστημα που θα πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για το ότι το ψάρι κερδίζει χαλαρά την άτυπη μονομαχία με το κρέας.

Εκτός από ένα τοπ ιχθυοπωλείο που καθαρίζει/ φιλετάρει/ μαγειρεύει το ψάρι που θα επιλέξεις (ίσως το μεγαλύτερο λάιφ χακ της ιστορίας), ο Ψαράς είναι γνωστός και για τα πιάτα που ετοιμάζει καθημερινά με βάση - μάντεψε - το ψάρι.

Κακαβιά, σουβλάκια με τόνο ή χταπόδι, αστακομακαρονάδες, κρέπα με θαλασσινά (γουάαααατ;), σαρδέλα ψητή, σαλάτα με κινόα και γαρίδες και κάπου εδώ σταματάμε γιατί μας μας άνοιξε κάπως απότομα η όρεξη για θαλασσινά delivery μετά απ' όλα αυτά.

Και σε σένα ε; Τι περιμένεις τότε; Βάλε ουζάκι, βάλε κι ένα νησιώτικο να παίζει στο μπακ γκράουντ και παράγγειλε από τον Ψαρά!