Σε αυτόν εδώ τον κόσμο, οι άνθρωποι χωρίζονται στις παρακάτω 3 κατηγορίες: υπάρχουν αυτοί που τους αρέσουν τα tacos, αυτοί που θα μπορούσαν να τρέφονται μόνο με tacos και υπάρχει και ο Lebron James.

Αν δεν ακολουθείς τον superstar των Los Angeles Lakers στο Instagram, τότε παρακάτω θα βρεις τον καλύτερο λόγο για να το κάνεις. Αν πάλι τον ακολουθείς, τότε θα γνωρίζεις πως ο Lebron έχει τρεις μεγάλες αγάπες: την οικογένεια του, το μπάσκετ και τα tacos. Στα δύο πρώτα φαίνεται να τα έχει καταφέρει εξαιρετικά. Θα άφηνε λοιπόν τα tacos παραπονεμένα; Όχι βέβαια!

Ο Lebron James αποφάσισε να δημιουργήσει μία γιορτή για τα tacos. Εβδομαδιαία. Και να την ονομάσει Taco Tuesday. Και έφτιαξε και ασορτί μπλουζάκια για όλη του την οικογένεια. ΠΟΣΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ ΠΙΑ; Υπάρχουν πολλές όμορφες δραστηριότητες για να κάνουν μια οικογένεια να δεθεί, αλλά το να μαζευτούν όλοι μαζί για να φάνε tacos είναι ίσως μία από τις καλύτερες ιδέες έβερ!

Το φαινόμενο του “Taco Tuesday” μάλιστα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, που ο Lebron James αποφάσισε τον περασμένο μήνα να κατοχυρώσει τη φράση ώστε να δημιουργήσει ένα ολόκληρο brand γύρω από αυτή. Βέβαια, τα δικαιώματα του “Taco Tuesday” ανήκουν σε μία αλυσίδα fast food, οπότε προς το παρόν ο πρωταγωνιστής του Space Jam 2 θα αρκεστεί στο να απολαμβάνει τα αγαπημένα του tacos κάθε Τρίτη με την οικογένεια του. Δεν το λες και λίγο!

Πάντως Lebron, εμείς επικροτούμε την ιδέα σου, αλλά σκέψου να ξεκινήσεις και το “Pitogyro Friday”.