Το Kitchen Lab Brunch που απλά θα λατρέψεις

Ότι το Kitchen Lab θα ήταν τέλειο το ξέραμε όλοι. Το όνομα Άκης Πετρετζίκης τα λέει όλα από μόνο του. Άλλο, όμως, να ξέρεις κάτι κι άλλο να το βλέπεις με τα μάτια σου. Σε αυτό το βίντεο η πραγματικότητα ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ας τα πιάσουμε όμως όλα με τη σειρά. Αν θες το καλύτερο brunch στην Αγία Παρασκευή, δε χρειάζεται να το σκεφτείς καθόλου. Παραγγέλνεις Kitchen Lab efood και δεν έχεις την παραμικρή αμφιβολία για το τι θα φας. Πάμε τώρα στο τι θα παραγγείλεις κι εκεί η συμβολή του βίντεο είναι καθοριστική γιατί το Kitchen Lab menu απλά δεν υπάρχει! Καταρχάς να ξέρεις ότι οτιδήποτε παραγγείλεις θα είναι τεράστιο και απίστευτα χορταστικό. Αν θες, λοιπόν,  να φας κάτι super-duper, θα πάρεις την Croque madame ή το English breakfast ενώ αν είσαι ο τύπος ο αθλητικός, του γυμναστηρίου, πίστεψε μας μόνο νηστικός δε θα μείνεις. Τα Ηealthy eggs benedict με σολωμό ή γαλοπούλα και το superfood breakfast δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από το υπόλοιπο μενού. Δε γίνεται, επίσης, να μη σου πούμε για τα sandwiches και τα wraps, τις σαλάτες και τα γλυκά καθώς και ξεχωριστή μνεία θα σου κάνω στα απίθανα και φυσικά τεράστια pancakes. Και μη νομίζεις ότι από ροφήματα πάμε πίσω. Οι φρέσκοι χυμοί, τα smoothies και τα protein shakes απλά σκίζουν ενώ ο καφές εδώ έχει περάσει σε άλλο επίπεδο καθώς το μαγαζί διαθέτει δικό του Roastelier (μηχάνημα που καβουρντίζει επιτόπου τον καφέ, ούτε εμείς το ξέραμε don’t worry!).

Η διαδικασία για να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία αυτή είναι γνωστή: efood, Kitchen Lab, επιλογή από το Kitchen Lab menu. Διάλεξε και τρόπο πληρωμής κι έφαγες!