Τα παραδοσιακά Granny’s meatballs στην πιο up-to-date μορφή τους

Αν το φαγητό της μαμάς είναι all time classic, τι να πούμε για της γιαγιάς; Η καθεμιά από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας θεωρεί ότι κατέχει το μυστικό της επιτυχίας στην κουζίνα και μπορεί να έχει δίκιο αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γιαγιάδες του Granny’s meatballs είχαν σίγουρα τη συνταγή για τα πιο τέλεια κεφτεδάκια που έχεις δοκιμάσει ever. Αν είσαι λοιπόν κάπου εκεί κοντά στο Παγκράτι, δοκίμασε Granny’s meatballs efood delivery για να μπεις στο νόημα. Κι εμείς, με τη βοήθεια του καταπληκτικού efood video review, θα σε καθοδηγήσουμε με ασφάλεια σε μια από τις καλύτερες street food επιλογές που θα μπορούσες να κάνεις.

Στο Granny’s meatballs θα φας ασφαλώς κεφτεδάκια. Όχι όμως απλώς κεφτεδάκια. Κλασικά γιαγιαδίστικα κεφτεδάκια με τη σαλτσούλα τους αλλά και vegan, με ψάρι, κοτόπουλο, απ’ όλα τα καλά. Δεν είσαι, όμως, ο τύπος που θα μείνει στην κλασική κόκκινη σάλτσα. Κάνε την υπέρβαση και δοκίμασε και τις άλλες 3 χειροποίητες του Granny’s, την tartufo, την a la vodka ή και την 4 τυριά. Κι όλα αυτά συνοδευόμενα από φρέσκιες πατατούλες Νάξου, όχι έτσι σκέτα να εξηγούμαστε. Πρόσθεσε στα παραπάνω τα Greek-tailored burger με κουλούρι Θεσσαλονίκης παρακαλώ και τα λαχταριστά σουδάκια με την κρεμούλα τους και τη σοκολάτα από πάνω και δεν ξέρουμε πια τι άλλο να πούμε. Α! ναι! Βάλε στα plus ότι το μαγαζί είναι eco-friendly. Όλα χάρτινα και βιοδιασπώμενα. Έτσι για να ξέρεις!

Τη διαδικασία για να ζήσεις κι εσύ την εμπειρία αυτή τη γνωρίζεις καλά: efood, Granny’s meatballs, επιλογή από το Granny’s meatballs menu. Διάλεξε και τρόπο πληρωμής κι έφαγες!