Αν στο μυαλό σου το ψάρι είναι συνυφασμένο με ταβερνούλα, τσιπουράκι και μπόλικους μεζέδες, hold that thought. Κι εμείς κάπως έτσι τον κάνουμε το συνειρμό. Από την άλλη, όμως, πρέπει να τρως ψάρι τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα. Δεν το λέμε εμείς, η μεσογειακή διατροφή το λέει. Όταν, λοιπόν, το efood ιχθυοπωλείο delivery σου φέρνει τα πιο φρέσκα ψάρια στην πόρτα σου όποτε τα επιθυμήσεις, δεν είναι κρίμα να μην τα φτιάχνεις και στο σπίτι;

1. Καταρχάς, γιατί να φας ψάρι;
2. Δε σε πείσαμε με τη διατροφική αξία;
3. Οκ, πείστηκες. Γιατί να παραγγείλεις, όμως, ιχθυοπωλείο delivery σπίτι σου;
4. Το ιχθυοπωλείο delivery ακόμα δε σε ψήνει;
5. Γιατί να παραγγείλεις efood ιχθυοπωλείο delivery;

Καταρχάς, γιατί νας φας ψάρι;

Και 2 φορές την εβδομάδα μάλιστα! Επιστημονικά μιλώντας πάντα, τα ψάρια ό,τι θρεπτική αξία μπορεί να έχει μια τροφή την έχουν μαζεμένη πάνω τους. Βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, Ω3, δεν έχουν αφήσει τίποτα. Για το λόγο αυτό, θα σε κάνουν σούπερ εγκεφαλικό τύπο ενισχύοντας τη λειτουργία του μυαλού σου, αλλά και τη μνήμη σου σε περίπτωση που δε θυμάσαι ούτε καν τι έφαγες χθες. Από την άλλη, με το ψάρι το πολύ, θα δεις και πολύ μπροστά καθότι τα οφέλη του στην όραση είναι γνωστά και αποδεδειγμένα, ενώ καρδιά, κόκαλα και μυς κερδίζουν μπόνους ενίσχυση με το ψαράκι το φρέσκο. Επομένως, μάλλον η σωστή ερώτηση είναι γιατί να ΜΗ φας ψάρι;

Δε σε πείσαμε με τη διατροφική αξία;

Τι σε τραβάει σήμερα; Ψητό, τηγανητό, αχνιστό, πλακί, το ψάρι μαγειρεύεται όπως το θέλεις, εύκολα και γρήγορα. Σχεδόν μηδέν προετοιμασία, θα σου δώσει ένα τέλειο και yummy αποτέλεσμα. Καθόλου κόπος και μπόλικη νοστιμιά; Τη λες και win-win την κατάσταση. Από την άλλη, αν βάλουμε κάτω και τα θαλασσινά, χταπόδια, καλαμάρια, σουπιές και όλα τα σχετικά, τα πιάτα που μπορείς να φτιάξεις είναι αμέτρητα και συγκλονιστικά και συναγωνίζονται πιτόγυρο και burger χωρίς προσπάθεια καμιά. #vote for ψάρια και θαλασσινά!

Οκ, πείστηκες. Γιατί να παραγγείλεις, όμως, ιχθυοπωλείο delivery σπίτι σου;

Και να μη τα φας στην ταβερνούλα που λέγαμε έτσι; Μα γιατί είναι η πιο value for money λύση. Ψάχνεις ιχθυοπωλείο online, βρίσκεις ένα της επιλογής σου και τρως το ίδιο ψάρι που θα έτρωγες έξω, στη μισή τιμή. Εντάξει, θα πρέπει να κάτσεις να το μαγειρέψεις και να το σερβίρεις αλλά still, είναι πολλά τα λεφτά Άρη!

Το ιχθυοπωλείο delivery ακόμα δε σε ψήνει;

Ακόμα και αν εσύ εξακολουθείς να μη ψήνεσαι για ψαράκι σπίτι, η ζυγαριά σου σίγουρα τη γλυκοκοιτάει τη φασούλα αυτή, καθότι πιο diet-friendly φαγητό από το ψάρι δύσκολα βρίσκεις. Μην ετοιμάζεις τηγάνια και λάδια. Δε μιλάμε ασφαλώς για ψάρι τηγανητό. Αλλά το ψητό ή αχνιστό ψαράκι το βλέπουν τα λιπάκια σου και ετοιμάζουν βαλίτσες μετανάστευσης σε άλλες κοιλιές και άλλα μέρη. Αν, λοιπόν, το στήθος κοτόπουλο έχεις φτάσει να το βλέπεις μέχρι και στον ύπνο σου, το ιχθυοπωλείο delivery θα σου φέρει σπίτι σου τη next alternative για να χτίσεις την κορμάρα σου.

Γιατί να παραγγείλεις efood ιχθυοπωλείο delivery;

Γιατί το παν στη ζωή είναι να έχεις επιλογές. Και το efood ιχθυοπωλείο delivery σου δίνει μπόλικες. Ιχθυοπωλεία Αθήνας, Θεσσαλονίκης και περίχωρων σε όλα τα μήκη και πλάτη της χώρας, αράζουν στο διαδικτυακό efoodόσπιτο και περιμένουν υπομονετικά ένα σου σημάδι μόνο, για να σου στείλουν πακετάκι το ψαράκι το σπέσιαλ.

Πώς θα σου ’ρθει το efood ιχθυοπωλείο delivery στην πόρτα σου;

Για να δεις τι ψάρια θα πιάσεις σήμερα, η διαδικασία είναι απλή και κατά πάσα πιθανότητα ήδη γνωστή. Κάνεις search efood ιχθυοπωλείο delivery, βάζεις διεύθυνση, κόβεις κίνηση ποια καταστήματα παίζουν μπάλα στη γειτονιά σου και αφού βγάλεις νικητή το your Number One, επιλέγεις το ψαράκι σου. Τόσο απλά!

Κάτσε να σε κάνουμε expert στα ψάρια

Ποια είναι τα top ψάρια;

Ψάχνεις ψάρι ποιότητας ΑΑ, να φυσάει; Κοίτα για καμιά συναγρίδα ή σφυρίδα, κανένα φαγκρί, καμιά μουρμουρίτσα ή για την ευρείας αγάπης και αποδοχής γλώσσα. Εξίσου πεντανόστιμα αν και μόλις ένα κλικ πιο κάτω ποιοτικά είναι το λαβράκι, το μυλοκόπι, ο μπακαλιάρος, το μελανούρι και ο διάσημος για εντελώς λάθος λόγους λούτσος. Ποιο λες να παραγγείλεις τελικά;

Ποιο είναι το πιο value for money ψάρι;

Σου έχουμε ψαράκι σούπερ οικονομικό, πεντανόστιμο, άπειρα ωφέλιμο για τον οργανισμό και με δυνατότητα να μαγειρευτεί με χίλιους δυο τρόπους. Ψητό, τηγανητό ή μετά την τέλεση ιερού μυστηρίου. Μιλάμε φυσικά για την ταπεινή στο μάτι, τεράστια σε διατροφική αξία σαρδέλα που μέχρι και γάμο είναι σε θέση να κάνει για χάρη σου για να τη φας παντρεμένη, αν αυτή είναι η επιθυμία σου.