Δευτέρα με Παρασκευή. Ένα ατελείωτο 5ήμερο που προσπαθείς μετά το σχολείο, τη σχολή ή τη δουλειά να χωρέσεις κάποιες ώρες gaming. Λίγο η κούραση της ημέρας, λίγο η νύστα, η πείνα ή εκείνα τα μηνύματα που - ντρίγκι ντρίγκι- σε ενοχλούν συνέχεια και δεν μπορείς να φτάσεις το rank που σου αξίζει.

Όχι απλά σε νιώθουμε, είμαστε μαζί σου σε αυτό τον αγώνα. Μη φοβα΄σαι όμως. Το Σαββατοκύριακο είναι φτιαγμένο για εμάς. Κινητό στη δόνηση, ύπνος και τα απαραίτητα σνακ γύρω μας για να τα lootάρουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Ζελεδάκια

Οι πολύχρωμοι φίλοι που βάζεις με το κιλό στο σακούλι όταν πας σινεμά, είναι εδώ για εσένα και τα gaming session σου. Η ζάχαρη που έχουν θα κρατήσουν τα επίπεδα ενέργειάς σου ψηλά και το σημαντικότερο, δε θα λερώσεις τα δάχτυλά σου καθώς παίζεις. GG

#stimboard from 🐸spongy stims🐸Energy drinks

Εδώ δεν χωράνε οπαδικά. Σε όποια γεύση, σε ό,τι χρώμα, από ταύρο ή από τέρας, τα ενεργειακά ποτά συχνάζουν σε όλα τα ψυγεία των τοπικών καταστημάτων που θα βρεις μέσα από το efood και σε ελάχιστα λεπτά, θα είναι στην πόρτα σου για εκείνο το energy boost που χρειάζεσαι.

Pizza

Με τυρί, ζαμπόν και τα δάκρυα των αντιπάλων σου όταν συνειδητοποιήσουν πως είσαι ανίκητος καθώς σκαρφαλώνεις από diamond ΚΑΡΦΙ για master. Μπες efood, βρες την πιτσαρία που θες και παράγγειλε τη μεγαλύτερη pizza που μπορείς να βρεις γιατί θα είναι δίπλα σου μέχρι να καταναλώσεις και το τυράκι που μένει κολλημένο στο κουτί.

Pizza La GIF


Νερό

Καλά όλα τα άλλα, αν ξεχάσεις να πίνεις νερό όμως, ετοιμάσου να αντιμετώπιζεις και τον πονοκέφαλο σε κάθε rank που θα βρεθείς. Το gaming σε αφυδατώνει και το νερό είναι το support που χρειάζεσαι για να το αποφύγεις. Δική μας συμβουλή, πάρε τη μεγαλύτερη κανάτα που μπορείς να βρεις και έχε τη δίπλα σου για να μη χρειάζεται να σηκώνεσαι σε κάθε kill.

Και μην ξεχνάς: το rage δεν θα σε βοηθήσει, προσπάθησε να σηκώνεσαι μεταξύ των game και το σημαντικότερο όλων: spamάρουμε GG EZ <3 στο τέλος για να χαρούν οι αντίπαλοί μας.  😂❤️