Το street food στα καλύτερά του!

Έχεις αράξει στον καναπέ σου, έχεις βάλει την αγαπημένη σου σειρά για 457η φορά και ξαφνικά σε πιάνει μία απίστευτη λιγούρα για λίγο street food, τρου, ορίτζιναλ ρε παιδί μου, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς τι θες. Μην αγχώνεσαι, εμείς είμαστε εδώ!

Θέλεις βραβευμένο burger; Θέλεις tacos; Θέλεις burger με κροκόδειλο (όχι, δε σου κάνουμε πλάκα); Θέλεις chimichangas; Θέλεις ένα burger τόσο ζουμερό που μετά χρειάζεσαι 65 χαρτοπετσέτες για να είσαι κομπλέ; Σου έχουμε δύο λέξεις: Big Kahuna!

Όχι, δε σου μιλάμε για το burger που καταβρόχθιζε με μανία ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Samuel Jackson στο Pulp Fiction, αλλά για ένα από τα καλύτερα μπεργκεράδικα - street foodάδικα σε Αθήνα, Θεσσαλονική, και γενικά στον Γαλαξία μας.

Το Big Kahuna είναι η πιο must επιλογή αν θες να αυτοαποκαλείσαι foodie. Είναι επίσης must επιλογή αν δε σε νοιάζει να αποκαλείσαι foodie. Γενικά, είναι μία must επιλογή. Με αμέτρητες επιλογές σε ορεκτικά, βραβευμένα burgers και μερικές από τις πιο πρωτότυπες συνταγές που έχεις δοκιμάσει ποτέ, απλά δε γίνεται να μην το δοκιμάσεις.

Μην ψάχνεις λοιπόν άλλο τι θα παραγγείλεις. Η φάση για σήμερα (και για κάθε μέρα) είναι Big Kahuna delivery n' chill!