"Το efood είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία delivery φαγητού ή καφέ, με περισσότερα από 7.500 καταστήματα στη χώρα μας. Ξεκίνησε από ένα σαλόνι με 2 άτομα τον Ιανουάριο του 2012 και μέσα σε 9 χρόνια έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια ομάδα με περισσότερους από 350  ανθρώπους (οι επονομαζόμενοι efooders) που αγαπούν το φαγητό και τη δουλειά τους και έχουν μέσο όρο ηλικίας τα 32 έτη". Kάπως έτσι ξεκινάει το άρθρο στην Καθημερινή το οποίο γράφτηκε με αφορμή την τελευταία εταιρική επιτυχία του efood - την 5η θέση στην έρευνα Best Workplaces 2020.

5η θέση στην έρευνα "Best Workplaces 2020"

Η έρευνα Best Workplaces αποτελεί τη μεγαλύτερη ετήσια αξιολόγηση του εργασιακού περιβάλλοντος στη χώρα μας, και το ότι βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση μπορεί να μας κάνει μόνο περήφανους. Όχι μόνο γιατί βραβευτήκαμε, αλλά και γιατί το μεγαλύτερο μέρος του αποτελέσματος προκύπτει από τους ίδιους τους εργαζόμενους - τους δικούς μας efooders.

Εδώ και 9 χρόνια, κάθε νέος efooder που έρχεται στην ομάδα μας είναι αυτός που πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει να κάνουμε το επόμενο βήμα. Μπορούμε με υπερηφάνεια να πούμε ότι σαν efooders έχουμε σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και ακόμα πιο ψηλά - το λένε άλλωστε και τα values μας:

we always aim higher - Όλα είναι δυνατά. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πάντα ξέρουμε ότι μπορούμε ΑΚΟΜΑ καλύτερα.

we deliver solutions - Ακούμε τις ανάγκες των χρηστών μας και βελτιωνόμαστε. Δεν είναι απλά η δουλειά μας. Είναι στάση ζωής.

we care - Αγαπάμε αυτό που κάνουμε. Νοιαζομαστε για τους χρήστες μας και τα καταστήματα. Προσφέρουμε σε όποιον το έχει ανάγκη.

efooders are the greatest people to work with!