Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Το efood σου σύστησε πριν περίπου 2 χρόνια το delivery online. Πλέον εκτός όμως από delivery έχεις και την επιλογή του takeaway! Τι σημαίνει αυτό; Ότι σε πολλά από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του efood έχεις την επιλογή να κάνεις την παραγγελία σου online και μετά να πας στο μαγαζί για να την παραλάβεις.

Μη βιαστείς να το κατακρίνεις! Δεν είναι για όλους, αλλά σίγουρα υπάρχουν 6+1 λόγοι που κάνουν το takeaway καλύτερο από το delivery!

1. Κάνεις τη γυμναστική σου

e65

Όλη μέρα σε ένα γραφείο, ένα αυτοκίνητο, έναν καναπέ! Σταμάτα επιτέλους να κάθεσαι! Όχι ότι έχουμε κάτι με αυτούς που κάθονται λίγο παραπάνω, αλλά καλοκαίρι έρχεται. Μετά θα τρέχεις τελευταία στιγμή ενώ με το takeaway και τη γυμναστικούλα σου κάνεις, και την pizza σου τρως!

2. Special προσφορές και #trelenomai

OMG-Katy-perry-califonia-dreams

Φυσικά και δεν θα σε αφήναμε έτσι! Στα περισσότερα εστιατόρια και μαγαζιά που μπορείς να παραλάβεις το φαγητό σου ή τον καφέ σου από εκεί, υπάρχουν και ειδικές -very special – προσφορές για εσένα και την παρέα σου. Δεν σε χάλασε!

3. Ξέχασες ότι χρειάζεσαι γάλα, εφημερίδα, βενζίνη. Πιάσε κι ένα σουβλάκι!

pumping-gas

Το takeaway είναι το τυράκι για να βγεις από το σπίτι και να πραγματοποιήσεις τις εξωτερικές δουλειές που έχεις να κάνεις και βαριέσαι. Έχοντας στο νου σου ότι τελειώνοντας αυτό που πρέπει να κάνεις, θα περάσεις να παραλάβεις και το σουβλάκι σου, κάτι μου λέει ότι σε ψήνει!

4. Η φάση είναι φίλοι!

anigif_enhanced-buzz-27070-1394828033-10

Ο κολλητός σου δεν οδηγεί. Η κοπέλα σου πάλι έχει το αυτοκίνητο στο service. Όποια και να είναι η περίπτωση, αφού θα βγεις να πάρεις και την παραγγελία σου γιατί δεν μαζεύεις και τους φίλους σου να φάτε παρέα;

5. After work food madness

stash150b037d662e81

Πεινάς. Πεινάς όλη μέρα. Και έφτασε η ώρα που θα μπορέσεις να πας σπιτι σου για να μαγειρ…WHAAAA? Ούτε καν! Κάνε την παραγγελία σου όταν φεύγεις από το γραφείο και μέχρι να φτάσεις στο κατάστημα θα είναι έτοιμη! Win – Win!

6. Α for Αποκλειστικότητα!

6

Το ήξερες ότι υπάρχουν εστιατόρια που κάνουν αποκλειστικά takeaway; Μπορεί να μην είναι fans του delivery αλλά πολλά εστιατόρια είναι εραστές του takeaway. Γιατί να μην το εκμεταλλευτείς; Αντί να περιμένεις 40 λεπτά για να βρεις τραπέζι, πέρνα σε 20 λεπτά να πάρεις την παραγγελία σου και άραξε στον καναπέ σου για να φας το burger σου!

+1. H αγάπη περνάει από το στομάχι

im-gonna-go-talk-to-some-food-about-this-tina-fey-gif

Και σε έχω δει πώς τον κοιτάς τον ιδιοκτήτη της κρεπερί. Είναι τα τατουάζ, είναι η επική μυρωδιά του bacon όταν ανοίγεις κάθε φορά του κουτί σου. Been there, done that! Όπως και να’χει με το takeaway μπορείς να περάσεις μια βόλτα από το μαγαζί, να γνωρίσεις τον ιδιοκτήτη. Να τα πείτε. Ε… μην τα περιμένεις όλα από εμάς! Απο’δω και πέρα αναλαμβάνεις εσύ!