Έχεις το κατοικίδιο σου και είναι ο BFF σου, το παιδί σου, το επίτιμο μέλος του σπιτιού σου. Σκύλος, γάτα, πουλί, τρωκτικό, κροκόδειλος, το pet σου είναι οικογένεια. Υπάρχουν, όμως, κάποιες φορές που η κατάσταση βγαίνει εκτός ορίων. Κι αν το efood pet shop delivery δεν μπορεί να σε βοηθήσει σε περίπτωση που ο σκύλος φάει το πάτωμα, η γάτα σκίσει τους καναπέδες, το πουλί κουτσουλήσει όλο το σπίτι και ο κροκόδειλος προσπαθήσει να φάει εσένα, ωστόσο υπάρχουν 4 εξίσου emergency καταστάσεις που θα σε ξελάσπώσει σε χρόνο dt.

1. Pet shop delivery - Εξαφανίστηκε-η-τροφή emergency: 1-0
2. Emergency 2: τελείωσε η άμμος της γάτας. Pet shop delivery; Yes please!
3. Βρωμιά σκύλου - Pet shop delivery: 0-1
4. Πώς θα μεταφέρεις τη γάτα, το κουνέλι ή το τρωκτικό χωρίς κλουβί;

Pet shop delivery - Εξαφανίστηκε-η-τροφή emergency: 1-0

Η βεβαιότητα σου ότι η τροφή του σκύλου ή της γάτας, το χόρτο του τρωκτικού ή του κουνελιού σου ή οι σπόροι του πουλιού σου δεν είχαν τελειώσει μόλις εξανεμίστηκε. Κάπου μέσα σου αναρωτιέσαι αν εσύ δεν τα υπολόγισες καλά ή αν ο μικρός σου φίλος έκανε σχέδιο επικίνδυνων αποστολών για να τα χλαπακιάσει όλα. Δεν είναι ώρα γ’ αυτά τώρα. Θα διαλευκάνεις το μυστήριο αργότερα. Τώρα επείγει να βρεις τροφή για να μη μετατραπεί ο σκύλος σου σε λύκο, η γάτα σε τίγρη και το τρωκτικό σε αρουραίο μόλις αρχίσει να πεινάει. Worry no more. Δε θα γίνει μάχη στο σπίτι σου απόψε. Το efood pet shop delivery φρόντισε γι’ αυτό. Κάνε search, επίλεξε κατάστημα και τάισε το φιλαράκο σου πριν να είναι αργά!

Emergency 2: τελείωσε η άμμος της γάτας. Pet shop delivery; Yes please!

Πήγες περιχαρής να ξεκινήσεις τη so-lovely διαδικασία αλλαγής της άμμου της γάτας ή του υποστρώματος του κουνελιού ή του χάμστερ, μόνο και μόνο για να διαπιστώσεις πως σου λείπουν τα πολεμοφόδια. Και τώρα έχεις μια άδεια τουαλέτα γάτας και ένα άδειο κλουβί και βάζεις στοίχημα ποια γωνιά του σπιτιού σου θα επιλέξει το αγαπημένο σου κατοικίδιο για νέο του μπάνιο παρακαλώντας να μην είναι τουλάχιστον το σαλόνι ή η κουζίνα. Άσε τα τυχερά παιχνίδια γιατί υπάρχει λύση. Pet shop delivery και efood για να συνεχίσει το pet σου να έχει το μπάνιο του στο σημείο της δικής σου επιλογής.

Βρωμιά σκύλου - Pet shop delivery: 0-1

Σήμερα σε έπιασε η προκοπή και είπες να πας το σκυλάκι σου να τρέξει και να παίξει. Όπως συμβαίνει πάντα, απ’ όλη την απέραντη έκταση που το αμόλησες, αυτό ως δια μαγείας επέλεξε το κομματάκι εκείνο που ήταν φουλ στη λάσπη. Έτσι για να κάνει ένα makeover και να αλλάξει τον οποιοδήποτε χρωματισμό του σε ένα υπέροχο λασπο-καφέ. Το μπάνιο είναι πια μονόδρομος και αν μόλις διαπίστωσες ότι σου τελείωσε το σαμπουάν, μη χρησιμοποιήσεις απορρυπαντικό πιάτων από την απελπισία σου. Μπες efood pet shop delivery και μέχρι να κάνεις το πρώτο νερό, θα έχεις και το σαμπουάν σου μοσχοβολιστό-μοσχοβολιστό.

Πώς θα μεταφέρεις τη γάτα, το κουνέλι ή το τρωκτικό χωρίς κλουβί;

Έχεις ραντεβού στον κτηνίατρο ή φεύγεις διακοπές. Παίρνεις το λατρευτό σου ζωάκι για να το βάλεις στο κλουβί και να φύγετε παρεούλα και βλέπεις ότι το πορτάκι έχει χαλάσει και δεν κλείνει. Μη ξεκινήσεις με το κλουβί έτσι. Το πιο πιθανό είναι να σου φύγει και να προσθέσεις άλλο ένα αδέσποτο στην περιοχή σου. Επίσης, μην το πάρεις αγκαλιά και φύγεις γιατί πιθανότατα θα καταλήξεις με εκδορές και μια γάτα που από το φούντωμα θα φέρνει περισσότερο πλέον σε ξεσκονιστήρι ή ένα κουνέλι ή τρωκτικό με νευρικό κλονισμό. Επίλεξε το κατάστημα που σε εξυπηρετεί και πες μας να σου φέρουμε delivery ένα νέο κλουβί. Τόσο απλά!

Με το pet shop delivery, θα αρχίσει να παραγγέλνει και το pet σου

Η διαδικασία είναι τόσο απλή που μέχρι και ο μικρός σου φίλος παίζει να μπορεί να παραγγείλει μόνος του. Δεν στο λέμε έτσι. Η Στούπα, ο σκύλος του efood, το κάνει ήδη. Μπαίνεις pet shop delivery, βάζεις διεύθυνση, επιλέγεις κατάστημα και είδη και αυτό είναι όλο. Άντε τώρα κάτσε μάθε και στο pet σου να το κάνει!

Άκου και κάποια info για το φαγητό του κατοικιδίου σου

Ξηρά τροφή ή κονσέρβα για το σκύλο/γάτα μου;

Η ξηρά τροφή συγκεντρώνει σίγουρα περισσότερα πλεονεκτήματα. Διατηρείται πιο εύκολα, δεν αλλοιώνεται, λειτουργεί ως προσωπικός γυμναστής για τα δόντια του κατοικιδίου σου ενώ κάνει τις ακαθαρσίες του να μυρίζουν πολύ-πολύ λιγότερο. Αν αυτό το τελευταίο δεν είναι βασικό πλεονέκτημα, δεν ξέρουμε ποιο είναι. Από την άλλη, η κονσέρβα θα σου λύσει τα χέρια αν ο buddy σου δεν πίνει πολύ νερό και δεν ενυδατώνεται αρκετά, αν έχει φτάσει σε ηλικία συνταξιοδότησης και τα σαγόνια του δε λειτουργούν όπως παλιά ή αν σου έχει κηρύξει απεργία πείνας και ψάχνεις τρόπο να τον δελεάσεις.

Το κουνέλι τι πρέπει να τρώει;

Ένα καλής ποιότητας ξερό χόρτο (σανό) είναι ό,τι πρέπει για το κουνελάκι σου. Ακόμα, μπορείς να του δίνεις και τροφές τύπου pellets, σε μικρότερη όμως ποσότητα αν θες να το διατηρήσεις καλλίγραμμο, ενώ φτιάχνοντας τη σαλατούλα σου καθημερινά γιατί είσαι και fit, φρόντισε να κόβεις και ένα μπολ για το κατοικίδιο σου.