Από την πρώτη μέρα λειτουργίας μας έως και σήμερα, στο efood, στηριζόμαστε στις βασικές μας αξίες:

Την αξία “we always aim higher / στοχεύουμε πιο ψηλά”,  που βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο DNA της λειτουργίας και στην καρδιά της ανάπτυξής του efood, το οποίο αναζητά συνεχώς νέες κορυφές για να κατακτήσει.

Την αξία “we care / νοιαζόμαστε”, που υποδηλώνει τη θέληση του efood να συνδυάζει αρμονικά την ανάπτυξή του με την υπευθυνότητα, είτε πρόκειται για τους εργαζόμενούς του είτε για τον κοινωνικό του ρόλο, τον οποίο αντιλαμβάνεται ως βασικό μέρος της λειτουργίας του.  

Με γνώμονα τις παραπάνω αξίες και τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε, διευρύναμε τους άξονες του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered και σχεδιάσαμε το “The Unstoppables”, ένα πρόγραμμα για τη στήριξη των αθλητών που η επιμονή και η υπομονή τους αποτελούν πρότυπο για κάθε έναν από εμάς.

Μέσα από το “The Unstoppables”, στηρίζουμε έμπρακτα αθλητές που αποτυπώνουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την αξία του “we always aim higher / στοχεύουμε πιο ψηλά”, καθώς αγωνίζονται για να βρεθούν στην κορυφαία παγκόσμια αθλητική διοργάνωση, τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στηρίζουμε αθλητικές ακαδημίες παιδιών και βρίσκεται κοντά τους στην πρώτη τους επαφή με τον αθλητισμό και στην πραγμάτωση των αθλητικών ονείρων τους.

Επιπλέον, στηρίζουμε έμπρακτα αθλητές με αναπηρία καθώς είναι πραγματικά “ασταμάτητοι”, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι καμία συνθήκη δεν μπορεί να σταματήσει κάποιον από το να δημιουργεί και να πετυχαίνει τους δικούς του στόχους, όσο υψηλοί κι αν είναι.

Στο efood είμαστε υπερήφανοι χορηγοί και υποστηρικτές κάθε μίας προσπάθειας που ξεπερνάει τα όρια, για να φτάσει ψηλά.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να είμαστε μαζί στην κορυφή.