Έχοντας σαν βασική αξία “we care / νοιαζόμαστε”, που υποδηλώνει τη θέλησή μας να εξελισσόμαστε με υπευθυνότητα και να δείχνουμε έμπρακτα το ενδιαφέρον μας τόσο για τους εργαζομένους μας όσο και για το κοινωνικό σύνολο, τον Ιούνιο του 2021 ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας με τον Αθλητικό Όμιλο Άνοιξης.

Στόχος μας ήταν να στηρίξουμε και να εξελίξουμε την Ακαδημία ποδοσφαίρου, σε όλες της τις διαστάσεις. Σήμερα, έναν χρόνο μετά, οι αθλητές από 40 έχουν ξεπεράσει τους 140, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και 15 μικροί αθλητές από την Κιβωτό του Κόσμου, τις προπονήσεις των οποίων κάλυψε το efood.

Από τον Ιούνιο του 2021 έως σήμερα, έχουμε συνεισφέρει τόσο στους αθλητές όσο και στην ιδια την Ακαδημία Άνοιξης.

Οι αθλητές παρέλαβαν δωρεάν αθλητικό ρουχισμό και σύγχρονο αθλητικό υλικό για τις προπονήσεις τους και ταυτόχρονα φροντίσαμε ώστε και οι προπονητές τους να έχουν πλήρη και προηγμένο εξοπλισμό.

Παράλληλα, με τη συνεισφορά του efood, η Ακαδημία στελεχώθηκε με πτυχιούχους προπονητές, ειδικό διατροφολόγο και παιδοψυχολόγο ώστε να παρέχεται ολιστική φροντίδα στους αθλητές.

Επιπλέον, δημιουργήθηκε Ιατρείο για την ασφάλεια όλων και φροντίσαμε ώστε να υπάρχει τακτική συντήρηση των αθλητικών χώρων, ενώ ανακαινίστηκε ο χώρος των γραφείων του Δημοτικού Γηπέδου Άνοιξης καθώς και τα αποδυτήρια.

Τέλος, έχουν ξεκινήσει διαδικασίες ανακαίνισης του κυλικείου του γηπέδου καθώς και διαμόρφωσης των χώρων του γηπέδου ώστε να είναι προσβάσιμο για ΑΜΕΑ.

Στο efood είμαστε υπερήφανοι χορηγοί και υποστηρικτές κάθε προσπάθειας που στοχεύει ψηλά. Έτσι, είμαστε δίπλα στα πρώτα βήματα των νέων αθλητών του Αθλητικού Ομίλου Άνοιξης και ενώνουμε τις δυνάμεις μας, για να είμαστε μαζί στην κορυφή.