Υπήρχαν πολλά πράγματα που βλέπαμε τους γονείς μας να κάνουν όσο μεγαλώναμε που δεν καταλαβαίναμε ακριβώς σε τι αποσκοπούσαν, αλλά θεωρούσαμε πως απλώς δεν ήμασταν ικανοί να συναγωνιστούμε σοφία κι εμπειρία χρόνων. Εκτός απ’ όταν μίλαγαν στην τηλεόραση.

Δεν ξέρουμε αν συμβαίνει σε κάθε σπίτι ανά την υφήλιο, αλλά δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε τους γονείς μας να τα βάζουν με κάποιον (lame συνήθως) villain, να φωνάζουν σε προπονητές ή να απαντάνε φιλικά στην καλησπέρα του αγαπημένου τους παρουσιαστή. Εμείς από την άλλη ποτέ δεν καταλάβαμε αυτή την συμπεριφορά κι είχαμε πάρει όρκο να μην παρεκτραπούμε ποτέ σε τέτοιο βαθμό. Και τα καταφέραμε! Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, ώσπου παρακουλουθήσαμε τον Μάρσαλ Έρισκεν σε εκείνο το συγκλονιστικό (τουλάχιστον για εμάς) επεισόδιο του How I Met Your Mother να αναζητάει το τέλειο burger σε όλη τη Νέα Υόρκη, ενώ εμείς φωνάζανε στην οθόνη μας: «Στην Πάτρα είναι!».

Η Πάτρα θεωρείται δικαίως μία από τις πόλεις με τις περισσότερες και ποιοτικότερες επιλογές για delivery και δε θα μπορούσαν φυσικά να αφήσουν τ α burger εκτός χορού! Κι ενώ ακόμα σκέφτεσαι πως ξεκινήσαμε με τα παιδικά μας χρόνια, συνεχίσαμε σε μία από τις καλύτερες κωμωδίες και καταλήξαμε στο γεγονός πως η Πάτρα διαθέτει εξαιρετικά μπεργκεράδικα, εμείς σου παρουσιάζουμε μία λίστα με τα καλύτερα delivery για burger στην Πάτρα που θα σε πείσουν πως τελικά, κάθε συλλογισμός καταλήγει σε αυτά τα burgers!

Lennon breakfast and burgers

Επιτέλους ένα κατάστημα που αναγνωρίζει πως το burger δεν γνωρίζει από ώρες, δε γνωρίζει από μέρες, δε γνωρίζει από σύνορα! Πιστό στις βασικές αρχές για το σωστό αμερικάνικο burger, αλλά πάντοτε με την ελληνική γενναιοδωρία στα υλικά και στην ποσότητα να μιλάει από μόνη της, το Lennon αποτελεί το άγιο δισκοπότηρο όλων των πρωινών καλοφαγάδων! Προσεγμένο menu, πεντανόστιμα burger και εξαιρετικές μακαρονάδες (και μία τεράστια ποικιλία σε cocktails, αλλά δεν το έμαθες από εμάς αυτό). Αν πάντα ήθελες ένα πραγματικό brunch στο σπίτι σου, μόλις βρήκες αυτό που έψαχνες!

Square 16

Ένας από τους βασικούς λόγους που καταλήξαμε να σπάσουμε τον όρκο μας και να φωνάζουμε σε μία οθόνη. Ένα από τα πιο αγαπημένα μπεργκεράδικα στην Πάτρα αποδεικνύει καθημερινά πως η ποιότητα, η γνώση, οι καλές τιμές και η γρήγορη εξυπηρέτηση είναι όλα όσα χρειάζονται για να βάλουμε ένα κατάστημα στην καρδιά μας! Ορεκτικά που σου θυμίζουν ένα ζεστό απόγευμα στον Αμερικάνικο Νότο, αμέτρητες επιλογές σε burger (δοκίμασε οπωσδήποτε το Diablo) που σου φέρνουν στο νου το αεράκι της Νέας Ορλεάνης και τεράστιες πίτσες που θα σε μεταφέρουν στους πολυάσχολους δρόμους της Νέας Υόρκης. Δεν είναι άδικα το μπεργκεράδικο με τη μεγαλύτερη βαθμολογία στην  Πάτρα.

Opera Burger

Ακούς για πρώτη φορά τον Freddie Mercury να τραγουδάει “Lazing on a Sunday Afternoon” και αρχίζεις να σκέφτεσαι πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το Night at the Opera. Ώσπου περνάς a Night with the Opera Burgers κι αρχίζεις να αναθεωρείς. Μπορείς να καταλάβεις ότι ένα μπεργκεράδικο δεν αστειεύεται από τη στιγμή που στο menu του υπάρχουν 3 διαφορετικές διαβαθμίσεις των burgers βάσει του μεγέθους. Επιλέγεις την κατηγορία σου, επιλέγεις τα αγαπημένα σου υλικά και κάνεις την παραγγελία σου. Α, οφείλεις να δοκιμάσεις και την εξαιρετική τους κρέπα. Ναι, ακόμα κι αν πήρες το μεγαλύτερο burger. Γιατί η κρέπα δεν πάει στο στομάχι, πάει στην ψυχή!

Burger Brothers

Λοιπόν, εδώ πρέπει να έχεις σχέδιο! Φτιάξε ένα ημερολόγιο, σημείωσε όλα τα καινούργια επεισόδια της αγαπημένης σου σειράς, όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου, όλα τα καθημερινά, όλα τα τελεμάρκετινγκ και γενικά όλα όσα μπορέσουν να αποτελέσουν αφορμή για να παραγγείλεις και να δοκιμάσεις ακόμα ένα burger από τον τεράστιο κατάλογο του Burger Brothers. Από τα πλέον αγαπημένα καταστήματα για delivery, το Burger Brothers έχει καταφέρει να γράψει ιστορία στο χώρο του Burger με επιλογές όπως το Godfather, το Greek Style, το Fat Boy αλλά και μερικές πολύ καλές προσφορές! Ένα από τα must try της πόλης!