Μπορεί να το έχεις δει, μπορεί και όχι, αλλά εδώ και κάποιο διάστημα, δοκιμάσαμε να προσθέσουμε ένα νέο feature υποστηρίζοντας το “Μαζί Για το Παιδί” και προσκαλώντας εσένα, και τους υπόλοιπους efood lovers, να συμμετέχουν στη δράση “Προσφέρω Γεύματα” συμβάλλοντας με μια μόνο κίνηση κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σου με 0.20€.

Ένα είναι σίγουρο. Ότι ενώνοντας τις δυνάμεις μας, μπορούμε να βοηθήσουμε όλους όσοι το έχουν ανάγκη, προσφέροντας αυτό που το efood γνωρίζει καλύτερα: φαγητό.

Παράλληλα, σκεφτήκαμε πως θα ήθελες να γνωρίζεις τα ιδρύματα τα οποία αποφασίσαμε να στηρίξουμε.

Πηνελόπειο ίδρυμα

Το Πηνελόπειο Ίδρυμα λειτουργεί ως βρεφονηπιακός σταθμός για άπορα ή αδύναμα οικονομικά παιδιά, ηλικίας 9 μηνών έως 5 ετών και έχει βραβευθεί από την Ακαδημία Αθηνών το 2014 για την προσφορά του.

Ιατρική παρέμβαση

Η Ιατρική παρέμβαση παρέχει επείγουσα ανθρωπιστική βοήθεια σε πρόσφυγες, μετανάστες αλλά και θύματα διακρίσεων ή κοινωνικών αποκλεισμών ώστε να αντιμετωπιστούν βασικά προβλήματα επιβίωσης όπως φαγητό, στέγη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

ΚΗΦΑΜΕΑ Χανίων

Με 21 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας, το Κ.Η.Φ.Α. ΑΜΕΑ φιλοξενεί παιδιά με εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία και βαριά νοητική υστέρηση.

Πρωτοβουλία για το παιδί

O Σύλλογος «Πρωτοβουλία για το Παιδί» είναι σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με πεδίο δράσης την φροντίδα και προστασία ορφανών, παραμελημένων, κακοποιημένων και εγκαταλελειμμένων παιδιών, αλλά και την ενίσχυση των οικογενειών τους.

Σκαγιοπούλειο ίδρυμα

Το Σκαγιοπούλειο ίδρυμα είναι ορφανοτροφείο αρρένων και θηλέων, με σκοπό την περίθαλψη, μόρφωση και επαγγελματική εκπαίδευση των παιδιών που είναι απροστάτευτα και στερούνται οικογενειακής φροντίδας.