Κάθε μήνα προσπαθούμε να στηρίξουμε όσο περισσότερους σκοπούς μπορούμε. Μέσα από το Love Delivered προσφέρουμε σε οργανώσεις και πρωτοβουλίες που βοηθούν την κοινωνία, την υγεία, το περιβάλλον, την εκπαίδευση, τα ζώα, τον πολιτισμό και τον αθλητισμό. Είμαστε δίπλα στις τοπικές κοινωνίες όταν και όπου υπάρχει ανάγκη, έκτακτη ή καθημερινή.

“Προσφέρω Γεύματα” στη Στέγη Ηρακλείου

Τον Μάϊο στηρίξαμε 5 ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα, στα πλαίσια του προγράμματος Προσφέρω Γεύματα, σε συνεργασία με την Ένωση "Μαζί για το Παιδί". Μάλιστα, τα παιδιά που φιλοξενούνται στη Στέγη Ηρακλείου απόλαυσαν το αγαπημένο τους γεύμα, και ανταπέδωσαν με ζωγραφιές που έγραφαν γράμμα-γράμμα τη λέξη "ευχαριστούμε".

Στηρίζουμε τη μάχη κατά του καρκίνου

Στηρίξαμε τον σύλλογο καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι. σε έναν ιδιαίτερο εορτασμό για την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου. Ο σύλλογος διοργάνωσε τον 1ο ποδηλατικό γύρο για να διαδώσει το μήνυμα ότι η νόσος μπορεί να νικηθεί και ότι είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα.

Στηρίζουμε άτομα χωρίς στέγη με γεύματα

Ο οργανισμός STEPS, μέσα από το πρόγραμμα άμεσης ενέργειας Street Embrace, προσφέρει πλήρη γεύματα έξι φορές την εβδομάδα. Ο στόχος της ενέργειας είναι, πέρα από την παροχή ενός ποιοτικού γεύματος, η ανάπτυξη σχέσης με αυτούς τους ανθρώπους ώστε, αν το επιθυμούν, στην συνέχεια ο οργανισμός να τους στηρίξει στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και ποιες οι πιθανές λύσεις.

Στηρίζουμε τον Φώτη Θεοχάρη να ανέβει στην κορυφή του κόσμου

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που ανεβάζουν την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου. Ανυπομονούμε να δούμε τον Φώτη να ανεμίζει την σημαία του efood σε 2 από τις ψηλότερες κορυφές του κόσμου, το Κ2 και το Broad Peak.

Ενισχύουμε τον σύλλογο πολιτικής προστασίας Κρυονερίου

Προσφέραμε οικονομική ενίσχυση ώστε ο σύλλογος πολιτικής προστασίας εθελοντών Κρυονερίου να αγοράσει κράνη και θερμικές κάμερες, απαραίτητα εργαλεία στο έργο της πυροπροστασίας που επιτελούν.

Φυσικά, συνεχίζουμε να προσφέρουμε και με τις δικές σου δωρεές. Μην ξεχνάς να κάνεις τη δωρεά σου πριν πατήσεις “αποστολή” στην παραγγελία σου.

Κάθε δωρεά από εσένα είναι βοήθεια για όλους!