Όπως μπήκε το καλοκαίρι ορμητικά στη ζωή μας και απευθείας τα έκανε όλα λίγο πιο ρόδινα, λίγο πιο ωραία, έτσι ήρθε το update.

Ήρθε μία ωραία πρωία (ή όποτε έκανες update στην εφαρμογή, ξερωγώ) και έκανε το efood πιο όμορφο. Πιο λειτουργικό. Βελτίωσε την εμπειρία σου.

Πλέον, όταν ανοίξεις το efood μπορείς να διαλέξεις τι ακριβώς χρειάζεσαι ανάμεσα σε χιλιάδες καταστήματα, ακόμα πιο γρήγορα και απλά.

Αν θέλεις μπορείς να παραγγείλεις Φαγητό & Καφέ, να φέρεις το supermarket στην πόρτα σου σε 15’ με το efood market, να κάνεις τα ψώνια σου από Τοπικά καταστήματα όπως μανάβικα, κρεοπωλεία, ανθοπωλεία, να βάλεις παραγγελία από το supermarket ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, να παραγγείλεις e-φαρμακείο. Θα βρεις πανεύκολα τα αγαπημένα σου καταστήματα για να βάλεις την κλασική σου παραγγελία. Και θα έχεις πάντα και τα νέα καταστήματα της περιοχής σου κοντά.

Όπως ήρθε αυτό το update, όπως ήρθε η δυνατότητα να έχεις ό,τι θέλεις, όποτε το θέλεις, στην πόρτα σου, θα έρθουν πολλά ακόμα τέλεια πράγματα στο αγαπημένο σου app. Ναι, το αγαπημένο σου, ας τα λέμε έξω από τα δόντια.

#staytuned ❤️