Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, στηρίζουμε έμπρακτα όλους αυτούς τους ανθρώπους, πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών και φυσικά, τους πυροσβέστες μας που κάνουν τα πάντα για να τις σβήσουν.

Update 23 Αυγούστου:

Η φωτιά στην Κάρυστο καίει εκτάσεις εδώ και ώρες και εμείς είμαστε εκεί, προσφέροντας σίτιση σε περισσότερους από 250 πυροσβέστες που παλεύουν με τις φλόγες. Στηρίζουμε έμπρακτα και ευχόμαστε η πυρκαγιά να σβήσει άμεσα.

Update 19 Αυγούστου:

Καθώς η φωτιά στα Βίλια είναι σε εξέλιξη, η ομάδα μας θα διαθέσει 500 γεύματα στους πυροσβέστες, ενώ σε συνεργασία με την κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος», έχουμε ήδη στείλει ισοτονικά και μπάρες. Στην Αθήνα, συνεχίζουμε να δίνουμε γεύματα στους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε ξενοδοχεία λόγω των πυρκαγιών.

Update 06 Αυγούστου:

Θέλοντας να διευκολύνουμε την τόσο επιβαρυμένη κατάσταση, τόσο στον δήμο Αχαρνών-Θρακομακεδόνων, Αφιδνών όσο και στην Εύβοια, προσφέρουμε νερό και ημερήσια γεύματα σε περισσότερους από 500 πυροσβέστες που δίνουν μάχη με τις φωτιές, καθώς και σε 300 συνανθρώπους μας, που λόγω των πυρκαγιών, φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή σε δομές.

Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε deliver την αγάπη και την ελπίδα, όπου υπάρχει ανάγκη. #LoveDelivered

#LoveDelivered