Το 2021 ήταν για πολλούς μια χρονιά ιδιαίτερη, γεμάτη με συνθήκες δύσκολες. Εμείς στο efood και πάντα με τη δική σας βοήθεια, καταφέραμε να σταθούμε δίπλα σε τόσους ανθρώπους και να προσφέρουμε βοήθεια και χαμόγελα εκεί που μας χρειάστηκαν.

Η χρονιά  που τελείωσε μας έδωσε τη δυνατότητα, χάρη και στη δική σας βοήθεια, να προσφέρουμε 400.000€ και να μοιράσουμε περισσότερα από 218.000 γεύματα.

Η δική σας στήριξη και προσφορά μέσα από τις δωρεές που κάνατε, ήταν κομβική για ακόμα μια φορά. Με τον τρόπο αυτό, προσφέραμε 26.445 Χριστουγεννιάτικα και 22.115 πασχαλινά γεύματα με την Ένωση Μαζί για το παιδί.

Αγοράζοντας 1000 χριστουγεννιάτικα στολίδια για την πραγματοποίηση μιας ευχής ενός παιδιού, στηρίξατε το Make a wish. Σταθήκατε δίπλα και στη Διοτίμα και 32 θύματα έμφυλης βίας, και ήσασταν εκεί σε πολλές ακόμα δράσεις.

Μέσα σε 12 μήνες, προσφέραμε 115.000 € στηρίζοντας 25  οργανώσεις σε διαφορετικές δράσεις για την κοινωνία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, όπως τους: STEPS, Equal Society, Lara Guide dogs, κ.α.

Το efood αποτελείται από εκατοντάδες efooders, που με την πρώτη ευκαιρία θα δείξουν πόσο ενωμένοι είναι και πόσο γρήγορα μπορούν να υποστηρίξουν το κοινωνικό σύνολο με τη δράση τους. Έτσι, λοιπόν, οι efooders συμμετείχαν σε εθελοντικές δράσεις και πιο συγκεκριμένα, σε δωρεά ρούχων και ζωοτροφών, διανομή μερίδων φαγητού σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σε εθελοντική αιμοδοσία και σε πολλές ακόμα.

Όμως, η προσπάθειά μας δεν σταματάει εδώ! Το 2022, θα καταφέρουμε μαζί να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας. Στήριξε κι εσύ την αποστολή αγάπης του Love Delivered με τη δωρεά σου και μαζί, θα βοηθήσουμε ακόμα περισσότερους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

efood. Love Delivered.