Πολλά θα διαβάσεις για τη νέα αυτή χρονιά και το τι θα συμβεί σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια. Μιλήσαμε με τους πιο έμπιστους αστρολόγους, τεστάραμε τις προβλέψεις τους και με ιδιαίτερη συγκίνηση (βλ. Καρκίνος στα πλήκτρα) σας παρουσιάζουμε τη δουλειά μας! (με ωροσκόπο Αιγόκερω)  

Κριός

Η σύνοδος του Πλούτωνα σας αφήνει να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε για λίγο το αυστηρό σας πρόγραμμα. Ο πλανήτης της τύχης, ο Δίας, σας δείχνει τον τρόπο να είστε όπως πάντα συνεπείς αλλά γιατί όχι, με λιγότερο άγχος. Γιατί μετά από όλα αυτά που κάνετε να πρέπει και να ψωνίσετε και να μαγειρέψετε; hint: δεν πρέπει!

Ταύρος

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας θέλει σχολαστικούς και λεπτομερείς, και τη νέα χρονιά! Ένας ταύρος δίνει μεγάλη σημασία στην απόλαυσή του και το efood δίνει μεγάλη σημασία στην ικανοποίησή του! It's a match.

Δίδυμος

Τι να πούμε για αυτό το ζώδιο που τη μία μέρα είναι έτσι την άλλη γιουβέτσι; (see what we did here) Δεν θα πούμε τίποτα για αυτό το μεταβλητό ζώδιο, ίσως μόνο ότι στο efood θα βρείτε αυτό που ψάχνετε και στα έτσι σας, και στα αλλιώς.

Καρκίνος

Τα ευαίσθητα καρκινάκια θα παραμείνουν ευαίσθητα και αυτή τη χρονιά. Επειδή προβλέπονται πολλές ανάδρομες πορείες, προμηθευτείτε σοκολάτες, παγωτά και όλα αυτά που κάνουν τη ζωή σας λίγο πιο όμορφη.

Λέων

Ο βασιλιάς του ζωδιακού, φέτος έχει την τιμητική του! Λίγο οι πορείες των πλανητών, λίγο που βάζει τον εαυτό του πάνω από όλους, ξέρει τι θέλει, πώς το θέλει και το παίρνει πάντα. Στο efood στηρίζουμε την αποφασιστικότητα αυτή και κάνουμε τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη, αν και η ευκολία δεν είναι κάτι που αναζητά ένα αληθινό λιοντάρι.

Παρθένος

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και η άλλη μισή είναι παρθένοι του πρώτου δεκαήμερου. Γενικότερα αυτή την χρονιά, ο τομέας των επαγγελματικών θα απασχολήσει περισσότερο. Παρθένοι μας, για να τη βγάλετε καθαρή και το 2022, η λύση είναι μία, efood market και καθάρισες! Θα βρείτε όλα τα απαραίτητα (;;) καθαριστικά, και το σημαντικότερο; Θα έρθουν στην πόρτα σας σε 15 λεπτά που μπορείτε να αξιοποιήσετε κάνοντας αυτό που ξέρετε καλύτερα- καθαρίζοντας.

Ζυγός

Η αναποφασιστικότητά σας είναι από τα πιο “δικά σας” χαρακτηριστικά και θα σας συνοδεύσει και το 2022! Ένας τρόπος να βοηθηθείτε και να βοηθήσετε και τους γύρω σας είναι να επιλέγετε ένα κάποιο φίλτρο μπαίνοντας στο efood, κάνοντας έτσι την αναζήτηση του τέλειου delivery λίγο πιο εύκολη.

Σκορπιός

Σκορπιοί, οι εκδικητικοί, και το 2022! Μπορεί η εκδίκηση να είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, φέτος όμως με τους πλανήτες να σας δείχνουν τον σωστό δρόμο, οδηγείστε στο efood και απολαμβάνετε πιάτα από όλες τις κουζίνες και σίγουρα όχι κρύα.

Τοξότης

Τοξότης σημαίνει κοινωνικότητα, σημαίνει έξοδοι, εκδρομές αλλά και fun βράδια στο σπίτι! Ευνοϊκές όψεις και η θέση του Δία, σας καλούν να παραγγείλετε το αγαπημένο σας delivery, να δοκιμάστε νέες γεύσεις και να συνεχίσετε να είστε η ψυχή της παρέας!

Αιγόκερως

Business first και το 2022. Δεν θα μακρυγορήσουμε γιατί για τους αιγόκερους ο χρόνος είναι χρήμα, θα πούμε μόνο ότι η εξοικονόμηση χρόνου είναι επένδυση. Με τη σελήνη στραμμένη στο ζώδιο σας, αιγοκεράκια του πρώτου και του τρίτου δεκαημέρου, μπείτε στο efood και παραγγείλετε το φαγητό που λιγουρεύεστει ή μπείτε στο efood market και βρείτε τα υλικά για να το φτιάξετε μόνοι σας, χωρίς να χάσετε χρόνο σε ουρές και αναμονές!

Υδροχόος

Το αγαπημένο μας ζώδιο του αέρα. Και αυτή τη χρονιά, θα είστε όπου φυσάει ο άνεμος. Μία κινέζικο, μία μεξικάνικο, μία σουβλάκια. Καμία σταθερότητα και το 2022! Α ψέματα, ίσως το μόνο σταθερό είναι το εικονίδιο του efood στην οθόνη του κινητού. Κάτι είναι και αυτό!

Ιχθύες

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σας θέλει πιο ευμετάβλητους από ποτέ, καθώς όπως όλα δείχνουν, η γνώμη σας θα αλλάζει όπως η ροή του νερού μέσα στο οποίο κολυμπάτε. Αφήστε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις για εσάς, αφήστε τους άλλους να απαντήσουν στο αιώνιο ερώτημα, pizza ή burger. Για εμάς είστε ψαράκια και έχουμε τους λόγους μας να σας αγαπάμε λίγο παραπάνω.