Το efood, έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ένα διευρυμένο πρόγραμμα κοινωνικής συνεισφοράς, το Love Delivered, ενεργοποιώντας τους χρήστες της πλατφόρμας του, για την άμεση παροχή βοήθειας σε έκτακτες ή διαρκείς κοινωνικές ανάγκες. Το πρόγραμμα Προσφέρω Έμπρακτα - Fire Relief, το οποίο δημιούργησε σε συνεργασία με την ένωση Μαζί για το Παιδί, έδωσε τη δυνατότητα στους χρήστες του efood να συνεισφέρουν οικονομικά στην αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν από την πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2021, συγκεντρώνοντας συνολικά το ποσό των 90.000€, το οποίο αξιοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Μαντουδίου, Λίμνης και Αγίας Άννας, για την πλήρη αναμόρφωση υποδομών στις σχολικές του μονάδες.

Με το ποσό αυτό και με τη δική σας βοήθεια, μπορέσαμε και πραγματοποιήσαμε την ανάπλαση της παιδικής χαράς του νηπιαγωγείου Κηρίνθου και τη δημιουργία γηπέδων στον προαύλιο χώρο του γυμνασίου και λυκείου της Αγίας Άννας, που είχαν πληγεί από τις περσινές καταστροφές στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η ανάπλαση της παιδικής χαράς του νηπιαγωγείου Κηρίνθου και των προαύλιων χώρων του Γυμνασίου και Λυκείου της Αγίας Άννας, προσφέροντας στα 21 παιδιά του νηπιαγωγείου και τους οι 62 μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου, τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν πάλι με ασφάλεια τους χώρους παιχνιδιού και άθλησης.  Με τον τρόπο αυτό, καταφέραμε να δώσουμε πίσω στους κατοίκους, κάτι από αυτά που η φωτιά τους στέρησε. #LoveDelivered