Οι φωτιές του Σαββατοκύριακου έφεραν για ακόμη μια φορά τους πυροσβέστες και τους εθελοντές - διασώστες αντιμέτωπους με δύσκολες συνθήκες.

Θέλοντας να καλύψουμε ανάγκες τους, ήρθαμε σε επαφή με τον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας (ΣΕΑΔ), οι οποίοι βρίσκονται στο μέτωπο της φωτιάς από την πρώτη στιγμή, και τους οποίους στηρίζουμε ενεργά από το 2022.

Αμέσως παρείχαμε στους 40 δασοπυροσβέστες νερά, ισοτονικά, χυμούς και ξηρή τροφή/snacks. Συνολικά, προσφέραμε περισσότερα από 100 νερά, 60 χυμούς,  60 burger, πατάτες και σαλάτες, 200 συσκευασίες snacks/ξηράς τροφής και περισσότερα από 50 ισοτονικά.

Ενώ, καλύψαμε και τις ανάγκες σίτισης 20 δασοπυροσβεστών του ΣΕΑΔ στέλνοντάς τους φαγητό και τις δύο ημέρες.

Επιπλέον, επικοινωνήσαμε με το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Εθελοντών της HelpHellas και στείλαμε περισσότερα από 1500 νερά, 400 ισοτονικά και χυμούς, και περισσότερα από 180 προϊόντα ξηράς τροφής ενώ εκείνοι με την σειρά τους τα διένειμαν σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε deliver τη βοήθεια, όπου υπάρχει ανάγκη. #LoveDelivered