***Ο διαγωνισμός έληξε! Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή!***

Ο νικητής του διαγωνισμού, που κερδίζει ένα Opel Corsa είναι ο Ιωάννης Πολύζος! Ιωάννη, καλοτάξιδο!

ef-tvc-promo-corsa

Το e-FOOD κερνάει…Corsa!

– Σουβλάκια!
– Πόσα;
– Corsa!

Το ξέρεις ότι εμείς θα κάνουμε τα πάντα για εσένα! Καθημερινά σου φέρνουμε το αγαπημένο σου φαγητό στο σπίτι, στο γραφείο ή όπου κι αν βρίσκεσαι. Τι θα έλεγες όμως να σε βγάλουμε και λίγο έξω; Να σε κυκλοφορήσουμε;

Παράγγειλε από το e-FOOD,  βάλε τον κωδικό CORSA στο τέλος της παραγγελίας σου και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις ένα Opel Corsa! Πραγματοποίησε από σήμερα μέχρι και τις 2 Απριλίου όσες περισσότερες παραγγελίες μπορείς, αφού έτσι θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες να κερδίσεις!

Τόσο εύκολα, τόσο απλά!

cta2x

1.  Στοιχεία Διοργανώτριας

H εταιρεία με την επωνυμία «ONLINE DELIVERY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ONLINE DELIVERY Α.Ε.», η οποία εδρεύει επί της οδού Λεωφόρου Ηρακλείου 409 στο δήμο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με Α.Φ.Μ. 800527008, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών εφεξής καλουμένη ως «Διοργανώτρια», διοργανώνει διαγωνισμό  βάσει των προσωπικών  e mail που νόμιμα κατέχει η Διοργανώτρια (εφεξής καλούμενος ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί με ηλεκτρονική κλήρωση.

2. Ονομασία, Δώρα, Περιγραφή & Διάρκεια Διαγωνισμού

Ονομασία Διαγωνισμού: «ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ OPEL CORSA»

Έπαθλο Διαγωνισμού:  Ένα καινούργιο αυτοκίνητο τύπου Opel Corsa  (στο εξής: «Δώρο»). Το μοντέλο (έκδοση), χρώμα και λοιπά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου καθορίζονται από τη Διοργανώτρια. Το συγκεκριμένο μοντέλο ορίζεται ως εξής: OPEL CORSA 1.2 5DR 70 HP ACTIVE σε λευκό χρώμα, unleaded.

Έναρξη διαγωνισμού:  02/03/2017

Λήξη διαγωνισμού:  02/04/2017

Προϋποθέσεις διαγωνισμού: Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό (στο εξής: «χρήστες» ή «συμμετέχοντες») θα πρέπει σε κάθε παραγγελία που θα κάνουν μέσω του e mail τους στη Διοργανώτρια να χρησιμοποιούν τον κωδικό # CORSA (εναλλακτικά: corsa, Corsa). Ο κωδικός θα  πρέπει να αναγράφεται στο ειδικό πεδίο που υπάρχει στη σελίδα ολοκλήρωσης της παραγγελίας. Ο νικητής θα λάβει ειδοποίηση στο  email  του, η οποία θα τον καθοδηγεί αναφορικά με τη διαδικασία που θα επακολουθήσει.

Ενημερωτικό κείμενο για το Διαγωνισμό που θα αποσταλεί στους χρήστες:

«Από 2 Μαρτίου μέχρι και 2 Απριλίου, βάζοντας κωδικό CORSA σε κάθε σου παραγγελία από το e-FOOD, κερδίζεις μία συμμετοχή για τη μεγάλη κλήρωση όπου θα αναδείξει έναν μεγάλο νικητή, ο οποίος θα κερδίσει το αυτοκίνητο CORSA. Κάθε παραγγελία με χρήση του κωδικού, ισούται με μία συμμετοχή στη κλήρωση.

*Οι όροι θα αναρτηθούν στο www.e-food.gr/corsa

*O νικητής θα ανακοινωθεί 03/04/2017 στις 18:00 στο www.e-food.gr/corsa

Ο νικητής για να παραλάβει το δώρο του θα πρέπει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα.»

Αριθμός Νικητών: η κλήρωση θα αναδείξει έναν (1) νικητή

3. Δικαίωμα Συμμετοχής & Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας www.e-food.gr, εφόσον διαμένουν στην Ελλάδα και είναι ενήλικοι άνω των 18 ετών. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται ανά πάσα στιγμή που τους ζητηθεί από τη Διοργανώτρια να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι στην Διοργανώτρια εταιρεία και (β) οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού εξ αγχιστείας και οι σύζυγοι των ανωτέρω υπό (α). Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση του παρόντος όρου, θεωρείται αυτοδίκαια άκυρη. Η Διοργανώτρια δύναται σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού να ζητήσει νομιμοποιητικά έγγραφα που να βεβαιώνουν την εγκυρότητα της συμμετοχής σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, συνολικά ή μεμονωμένα

4. Διαδικασία Συμμετοχής

Ο κάθε χρήστης θα συμμετέχει στο Διαγωνισμό με τις παραγγελίες του, κατά το διάστημα το οποίο θα είναι ανοιχτός (όπως αυτό αναφέρεται ανωτέρω) ο Διαγωνισμός. Κάθε παραγγελία μέσα στο ανωτέρω (υπό 2.) διάστημα θα αντιστοιχεί σε μία συμμετοχή. Όσες περισσότερες φορές παραγγείλει ο χρήστης, τόσες περισσότερες συμμετοχές στην κλήρωση θα έχει.  Η επικοινωνία με τον νικητή θα πραγματοποιηθεί μέσω του  email  που έχει καταχωρίσει ο χρήστης και το οποίο έχει επιλεγεί για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου

5. Κλήρωση & Απόδοση Δώρων

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητή μέσω κλήρωσης. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία της κλήρωσης είναι η επομένη λήξης του Διαγωνισμού, ήτοι 03/04/2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Διοργανώτριας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής (Λεωφόρος Ηρακλείου 409),  ενώπιων του συμβολαιογράφου Αθηνών Χαραλάμπους Νικολάου Στασινόπουλου. Το Δώρο είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλο. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή και τη χρήση του Δώρου, τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη ή φόροι, βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον νικητή και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια. Κατά την κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής που ορίζεται στο Διαγωνισμό και αντίστοιχοι αναπληρωματικοί σε περιπτώσεις αδυναμίας του βασικού νικητή. Η κλήρωση θα γίνει με τυχαία επιλογή email με ηλεκτρονικό μέσο.