Λατρεύει το street food, έχει μαγειρέψει για τη Meg Ryan, θα ήθελε να έχει καντίνα στην Πάρο κι έχει σηκώσει τον τίτλο του Master Chef.

Ο Μάνος Σαρρής δεν είναι απλά ένας απίστευτος chef, αλλά είναι η τυπάρα που θα ήθελες να αράζετε μαζί και να τρώτε chimichangas. Κι επειδή ακριβώς είναι τυπάρα, σου μαθαίνει και πώς να φτιάξεις την πιο απλή και νόστιμη coleslaw. Τσέκαρε πόσο εύκολη είναι:

Τι θα χρειαστείς:

1 κόκκινο λάχανο
1 πράσινο λάχανο
1 ματσάκι μαϊντανό
1 πράσινο μήλο
1 συσκευασία μαγιονέζα
1 συσκευασία sweet chilli
1 κρεμμύδι κόκκινο
1 lime

Εκτέλεση:

Κόβεις το πράσινο και το κόκκινο λάχανο σε λεπτές φέτες.

Ψιλοκόβεις τον μαϊντανό, το κρεμμύδι και το πράσινο και ανακατεύεις με το λάχανο.

Ανακατεύεις όλα τα λαχανικά μαζί με 3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και 2 κουταλιές sweet chilli.

Προσθέτεις χυμό και ξύσμα από lime και σερβίρεις!