Ξέρεις εκείνο το αρχαίο ρητό που λέει “Μην κλαις που δεν μπορείς να πας γήπεδο, χαμογέλα που βλέπουμε ξανά μπάλα”; Όχι ε; Καλά, δεν πειράζει, γιατί έτσι κι αλλιώς αποφασίσαμε να το αλλάξουμε.


Το νέο μας ρητό λοιπόν είναι: “Μην κλαις που δεν μπορεις να πας γήπεδο, χαμογέλα που μπορείς να κάνεις το σπίτι σου γήπεδο με το giveaway του efood”. Οκ, είναι κάπως μεγάλο, αλλά το πιάνεις το νόημα.


Από πού βγαίνουν όμως αυτές οι λέξεις σοφίας; Αν κι έχουμε κάνει ήδη ένα μικρό spoiler, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε ανοιχτά. Το efood σου δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψεις την ταράτσα σου ή το μπαλκόνι σου ή ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς σε γήπεδο με τον βιντεοπροβολέα EF-11 της Epson!


Με άμεση προβολή σχεδόν σε κάθε επιφάνεια και δυνατότητα σύνδεσης με το κινητό σου, το laptop σου, ακόμα και την gaming κονσόλα σου, κάνεις την ταράτσα σου ή το μπαλκόνι σου γήπεδο στο λεπτό! Για να το δεις λοιπόν τον αγαπημένο σου αγώνα like a boss, σου δίνουμε τη δυνατότητα να διεκδικήσεις τον απόλυτο βιντεοπροβολέα κι ένα κουπόνι αξίας 50€ από το efood.

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις να ακολουθήσεις τα βήματα που θα βρεις στην
περιγραφή του post και να ξεκινήσεις να φτιάχνεις pop corns!

Α, και μέχρι να γίνουν τα pop corns, μερικές πληροφορίες για τον EF-11 της Epson! Είναι μικρός, είναι ελαφρύς, έχει απίστευτο σχεδιασμό και μπορεί να προβάλει εικόνα 150’’ - πρακτικά θα έχεις τους παίκτες να παίζουν μέσα στο σπίτι σου! Συνδέεται και ρυθμίζεται πανεύκολα, έχει ενσωματωμένο ηχείο κι έχει αυτονομία έως 10 ώρες. Ναι, θα μπορείς να δεις μία ολόκληρη σεζόν της αγαπημένης σου σειράς χωρίς να σηκωθείς (το ίδιο σκεφτήκαμε κι εμείς).

Δες όλα τα χαρακτηριστικά του EF-11, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα της Epson εδώ.