Όταν ο Έλι Μοδιάνο ίδρυσε την Αγορά Μοδιάνο στην πόλη της Θεσσαλονίκης το 1922, σίγουρα δεν μπορούσε να φανταστεί πως 100 χρόνια μετά, το δημιούργημά του θα ήταν η πρώτη σε ευρωπαϊκά πρότυπα, αγορά τροφίμων στην Ελλάδα!

Αν βρεθείς στη Θεσσαλονίκη και ξέρεις να εκτιμάς ποιοτικά τρόφιμα και γεύσεις delicatessen από διαφορετικούς προορισμούς, τότε μια βόλτα στην Αγορά Μοδιάνο θα σου φτιάξει την ημέρα. Από φρέσκα προϊόντα μαναβικής, κρεοπωλείου, αλλά και πρώτες ύλες που θα απογειώσουν γευστικά τις συνταγές σου, μέχρι και μια μοναδική αρχιτεκτονική και πολιτισμική εμπειρία που μπορείς να ζήσεις περπατώντας στο χώρο της, σίγουρα η Αγορά Μοδιάνο αποτελεί σημείο αναφοράς της πόλης.

Αν όμως, είσαι σπιτόγατος και θέλεις να απολαύσεις τα ποιοτικά προϊόντα χωρίς να αφήσεις τη ζεστασιά του καναπέ σου, ερχόμαστε με τα πιο υπέροχα νέα: η Αγορά Μοδιάνο έρχεται στην πόρτα σου, delivered by efood.

Μπες στο efood, βρες την Αγορά Μοδιάνο, βάλε την παραγγελία σου και σε πολύ λίγο, θα βρισκόμαστε στην πόρτα σου με όλες τις επιλογές σου!