Κάθε μήνα ο πήχης ανεβαίνει ολοένα και ψηλότερα για όλους εμάς στο efood. Οι κοινωνικές ανάγκες είναι μεγάλες και με τη δική σου στήριξη, καταφέρνουμε και ξεπερνάμε τον εαυτό μας, μήνα με τον μήνα.

Στηρίζουμε τη ΜΕΤΑδραση και το πρώτο υπνωτήριο για άστεγα παιδιά.

Στηρίζουμε τις ανάγκες του υπνωτηρίου, παρέχοντας πλέον στα παιδιά έναν κατάλληλο και ασφαλή χώρο, όπου θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες προσωπικής υγιεινής, να πλένουν τα ρούχα τους, να τρώνε και να κοιμούνται, έως ότου επιτευχθεί η εξεύρεση μακροχρόνιας, βέλτιστης λύσης.

Μοιράζουμε αγάπη και γεύματα μέσα από το Steps και το Street Embrace.

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι να προσφέρουμε πλήρη γεύματα 6 φορές την εβδομάδα και να αναπτύξουμε μια σχέση με αυτούς τους ανθρώπους ώστε στην συνέχεια να δούμε μαζί τους, ποια είναι εκείνα τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν και ποιες οι πιθανές λύσεις.

Δίπλα στο Πρότυπο Νηπιοτροφείο Καλλιθέας.

Οι διανομείς μας στη Νέα Σμύρνη, με δική τους πρωτοβουλία, συνέλεξαν τρόφιμα για να δώσουν στο Πρότυπο Νηπιοτροφείο στην Καλλιθέα. Το efood στηρίζοντας την πρωτοβουλία αυτή προσέφερε 1.000 ευρώ στο Νηπιοτροφείο, προκειμένου να αγοράσουν τα είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται.

Το κέντρο υποδοχής αστέγων PRAXIS είχε τη στήριξή μας.

Οι διανομείς μας στις περιοχές του Αλίμου, της Γλυφάδας και της Βάρης, πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν το κέντρο υποδοχής αστέγων PRAXIS, παρέχοντας γεύματα για τα χριστούγεννα. Το efood για να στηρίξει την προσπάθεια τους, μοίρασε φούτερ για τους ανθρώπους που φιλοξενούνται σε αυτό το κέντρο υποδοχής.

Κίνηση αγάπης προς το MUM INSTITUTE.

Το efood στήριξε το MUM INSTITUTE και την προσπάθεια του να βοηθήσει κακοποιημένα κορίτσια, παρέχοντας τους 20 iPads για την επαγγελματική τους κατάρτιση και, επιπροσθέτως, χάρισε κουπόνια για τη σίτιση τους.

Έμπρακτη βοήθεια στον φορέα ΝΟΣΤΟΣ.

Το efood βοηθώντας τον φορέα ΝΟΣΤΟΣ, βοήθησε στη μεταφορά 600 κουτιών με τρόφιμα και ειδών πρώτης ανάγκης προς οικογένειες προσφύγων.

Η δράση του Love Delivered συνεχίζεται καθημερινά. Στήριξε κι εσυ την προσπάθειά μας, με κάθε δωρεά που κάνεις πριν στείλεις την παραγγελία σου.


efood. Love delivered.