Το 2023 ήταν μια χρονιά που αποδείξαμε πόσα μπορούμε να καταφέρουμε και πόσα μπορούμε να αλλάξουμε όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας.

Μαζί συγκεντρώσαμε 272.900€ από τα οποία η συνεισφορά του efood ήταν 100.000€, ενώ οι δωρεές χρηστών άγγιξαν τα 173.000€ και προσφέραμε 126.000 γεύματα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Και αυτή τη χρονιά, στηρίξαμε το έργο μη κερδοσκοπικών και φιλανθρωπικών οργανώσεων

και δώσαμε στους χρήστες του efood τον τρόπο να προσφέρουν μέσα από την εφαρμογή, συνεισφέροντας στον σκοπό που επιθυμούν.

Και όταν μιλάμε για κοινωνική προσφορά, οι efooders πάντα δίνουν το παράδειγμα. Μέσα σε 12 μήνες, 310 efooders στήριξαν 24 εθελοντικές δράσεις για το περιβάλλον, την τοπική κοινωνία, την ενημέρωση γύρω από τη δασοπυρόσβεση και την πρόληψη πυρκαγιάς, τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς, ανθρώπους που βρίσκονται σε καθεστώς αστεγίας, εθελοντικές αιμοδοσίες και την καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων, κάνοντας τη διαφορά για ακόμα μια φορά.

Τέλος, δημιουργήσαμε το πρόγραμμα Unstoppables και προσφέραμε 62.000 ευρώ, για να στηρίξουμε αθλητές που η επιμονή και η υπομονή τους αποτελούν πρότυπο για κάθε έναν από εμάς.

To 2023 κάναμε μαζί deliver την αγάπη, παντού. Το 2024 θα στηρίξουμε ακόμα περισσότερο το κοινωνικό σύνολο, αλλά και το περιβάλλον, γιατί μόνο όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας μπορούμε να καταφέρουμε όλα όσα επιθυμούμε.

efood. Love Delivered