Πώς είναι να κάνεις πρωταθλητισμό; Τι ώρα ξεκινάει η ημέρα και τι ώρα τελειώνει το βράδυ; Πώς είναι να είσαι κορυφαίος σε αυτό που κάνεις και τι δυσκολίες έχει η καθημερινότητα;

Οι Unstoppables, οι κορυφαίοι αθλητές της χώρας μας, βάζουν τα δυνατά τους καθημερινά, για να πετύχουν τους στόχους τους. Στο efood, μέσα από το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης Love Delivered, υποστηρίζουμε έμπρακτα την προσπάθειά τους να φτάσουν ακόμα πιο ψηλά, για να είμαστε μαζί, στην κορυφή.

Σήμερα, κάνουν pause για λίγο- όντως, για πολύ λίγο- και μιλούν στην κάμερα του efood για το δικό τους story. Μοιράζονται το δικό του “aha moment”, τη στιγμή εκείνη που συνειδητοποίησαν ότι είναι φτιαγμένοι για το άθλημά τους ή έστω, το άθλημά τους, φτιάχτηκε για αυτούς.

Αν είχαμε backstage πλάνα θα μας βλέπατε να κοιτάμε έκπληκτοι μέρος των προπονήσεών τους, ενώ κρατήσαμε σημειώσεις για το πώς διαχειρίζονται μια “κακή μέρα”.  

Ο Λεωνίδας, η Δώρα, ο Παύλος και ο Γιάννης, είναι πολλά περισσότερα από “σούπερ ντούπερ δυνατοί αθλητές”. Είναι άνθρωποι, έχουν τις ανησυχίες τους, τα άγχη τους, τους στόχους τους. Αυτοί είναι οι Unstoppables και αυτό είναι το story τους: