Το efoodiko τρελάθηκε και μοιράζει τα πιο απίστευτα δώρα! Ψήνεσαι να τα κερδίσεις; Ρητορική ήταν η ερώτηση, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΨΗΝΕΣΑΙ!

View this post on Instagram

Το efoodiko τρελάθηκε και μοιράζει τα πιο απίστευτα δώρα! Ψήνεσαι να τα κερδίσεις; - Ακολούθησε το efood στο Instagram. - Ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για νέα posts. - Κάθε φορά που βλέπεις το icon του efood timer ή το hashtag #ToefoodikoTrelathike, απάντησε όσο πιο γρήγορα μπορείς στην ερώτηση του post! Όσοι απαντήσουν στα πρώτα 60 λεπτά, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν εμφανίσεις NBA από τα @sneaker_10, βιβλία από τις εκδόσεις @psichogiosbooks, δώρα Harry Potter από το @nerdom.gr, video games και κουπόνια αξίας 10€ από το efood! Γκεντ ρέντι! #efoodgr #toefoodikotrelathike #giveaway #diagonismos #nba #harrypotter #nerdom #sneaker10 #psichogiosbooks #ps4

A post shared by efood (@efoodgr) on

Τσέκαρε πόσο απλό είναι!

- Ακολούθησε το efood στο Instagram.

- Ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για νέα posts.

- Κάθε φορά που βλέπεις το icon του efood timer ή το hashtag #ToefoodikoTrelathike, απάντησε όσο πιο γρήγορα μπορείς στην ερώτηση του post!

Όσοι απαντήσουν στα πρώτα 60 λεπτά, μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν εμφανίσεις NBA από τα Sneaker10, βιβλία από τις εκδόσεις Ψυχογιός, δώρα Harry Potter από το Nerdom, video games και κουπόνια αξίας 10€ από το efood!

Γκεντ ρέντι!