Οι συνεχείς πυρκαγιές που μαίνονται αυτή τη στιγμή σε ολόκληρη τη χώρα, έχουν φέρει τόσο τους κατοίκους διαφόρων περιοχών, όσο και τους πυροσβέστες και τους εθελοντές, αντιμέτωπους με πρωτόγνωρες συνθήκες. Κι όπως σε κάθε δύσκολη στιγμή, έτσι και τώρα, το efood βρίσκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη.

Αρχικά, μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης Love Delivered, το efood στάθηκε από τις αρχές της χρονιάς αρωγός στην αποστολή του Σώματος Εθελοντών Πυροσβεστών Αφιδνών (ΣΕΑΔ), προσφέροντας το ποσό των 20.000€ για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων του.

Παράλληλα, συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης στις έκτακτες συνθήκες, βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή δίπλα στον αγώνα των πυροσβεστών στον Μαρκόπουλο, αλλά και στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας, προσφέροντας γεύματα τις δύσκολες αυτές ημέρες.

Για μία ακόμα φορά όμως, η ανάγκη για στήριξη στους συνανανθρώπους μας, μας καλεί να εντείνουμε τις προσπάθειες μας, πάντοτε και με τη δική σου βοήθεια.

Σε συνεργασία με τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό "ΔΕΣΜΟΣ", ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπυρόσβεσης της χώρας, καλύπτωντας το κόστος για τον απαραίτητο εξοπλισμό στον αγώνα τους, ο οποίος χρειάζεται συνεχή ανανέωση λόγω της εκτεταμένης χρήσης.

Αν θες κι εσύ να συνεισφέρεις στην προσπάθειά μας αυτή, μπορείς να το κάνεις με 2 τρόπους:

  • Πατώντας στο banner που θα βρεις στο efood κι επιλέγοντας το ποσό που θα ήθελες να προσφέρεις.
  • Κάνοντας την παραγγελία σου και δωρίζοντας 1€.

Γίνε μέρος της προσπάθειας να προσφέρουμε, σε εκείνους που προσφέρουν σε όλους μας. #LoveDelivered