Συνεχίζοντας την προσπάθεια στήριξης στις έκτακτες συνθήκες, είμαστε εκεί για να διευκολύνουμε τη κατάσταση από την πρώτη στιγμή, προσφέροντας ημερήσια γεύματα και νερό, τόσο σε συνανθρώπους μας που λόγω των πυρκαγιών φιλοξενούνται σε δομές, όσο και σε πυροσβέστες και εθελοντές, που κάνουν τα πάντα για την καλύτερη δυνατή εξέλιξη σε όλα τα μέτωπα.

Για να μπορεί λοιπόν ο καθένας μας να προσφέρει όσο μπορεί, σχεδιάσαμε το πρόγραμμα "Προσφέρω Έμπρακτα - Fire Relief". Μέσω του προγράμματος "Προσφέρω Έμπρακτα - Fire Relief", σε συνεργασία με την Ένωση Μαζί για το Παιδί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και στηρίζουμε τις πυρόπληκτες περιοχές, με κάθε παραγγελία.


Πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου, μπορείς να επιλέξεις να συνεισφέρεις, δωρίζοντας το χρηματικό ποσό της επιλογής σου. Με αυτόν τον τρόπο, συμβάλεις ουσιαστικά και στηρίζεις τον σκοπό μας, να είμαστε εκεί και την επόμενη ημέρα, προσφέροντας βοήθεια προς τους πυρόπληκτους / την αποκατάσταση υποδομών / την ανάπλαση περιβάλλοντος.

Ενημερωνόμαστε για τις εξελίξεις και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να κάνουμε deliver την αγάπη και την ελπίδα, όπου υπάρχει ανάγκη. #LoveDelivered