Όροι Διαγωνισμού – Κλήρωσης «FOODIVERSITY»

1. Στοιχεία Διοργανώτριας

H εταιρεία με την επωνυμία «ONLINE DELIVERY ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ» και το διακριτικό τίτλο «ONLINE DELIVERY Α.Ε.», η οποία εδρεύει επί της οδού Λεωφόρου Ηρακλείου 409 στο δήμο Νέο Ηράκλειο Αττικής, με Α.Φ.Μ. 800527008, Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Αθηνών εφεξής καλουμένη ως «Διοργανώτρια», διοργανώνει διαγωνισμό βάσει των προσωπικών δεδομένων και του λογαριασμού επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντα που νόμιμα κατέχει η Διοργανώτρια (εφεξής καλούμενος ο «Διαγωνισμός»), ο οποίος θα διενεργηθεί με ηλεκτρονική κλήρωση.

2. Ονομασία, Δώρα, Περιγραφή & Διάρκεια Διαγωνισμού

Ονομασία Διαγωνισμού: «foodiversity»

Έπαθλα Διαγωνισμού:

LEVEL 0 – «Πρωτάκι»: κανένα έπαθλο

LEVEL 1 – «Χομπίστας» Συμμετοχή στο Διαγωνισμό και στη κλήρωση που θα γίνει στις 15/1/2020 για:

 • 3 ταξιδιωτικά πακέτα για 2 άτομα το καθένα που θα περιλαμβάνουν την οδική μεταφορά και διαμονή στο Bansko για 4  Μέρες αξίας εκατό ευρώ (100€) το καθένα για 3 νικητές από το 18-24 travel
 • 10 δωροεπιταγές αξίας 80 ευρώ η καθεμία από το Praktiker

LEVEL 2 – «Τίμιος»:

 • Κουπόνια αξίας: τριών (3) Ευρώ από το efood
 • Συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει στις 15/1/2020 για:
 • 3 ταξιδιωτικά πακέτα για 2 άτομα το καθένα που θα περιλαμβάνουν την οδική μεταφορά και διαμονή στο Βελιγράδι για 4 μέρες αξίας εκατόν τριάντα ευρώ (130€) το καθένα για 3 νικητές από το 18-24 travel
 • 4 δωροεπιταγές αξίας 200 ευρώ η καθεμία από το Praktiker
 • 1 PS4, 1 TV 4K 49’’, 1 Apple MacBook Air από το efood
 • 1 Apple iphone XS (ΚΙΝ.ΤΗΛ.APPLE iPhone XS/4G+/64GB) από τη Vodafone

LEVEL 3 – «Φυτό»:

 • Κουπόνια αξίας: τεσσάρων (4) Ευρώ από το efood
 • Συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει στις 15/1/2020 για:
 • 3 αεροπορικά πακέτα για 2 άτομα που θα περιλαμβάνουν την μετάβαση στον τόπο προορισμού που θα συμφωνηθεί και επιστροφή στην Ελλάδα αξίας διακοσίων πενήντα ΕΥΡΩ (250€) ανά άτομο το καθένα για 3 νικητές από το 18-24 travel
 • 3 δωροεπιταγές αξίας 500 ευρώ η καθεμία από το Praktiker
 • Koυπόνια παραγγελίας 10 ευρώ για 1 χρόνο (10 ευρώ Χ 365 μέρες) από το efood
 • 1 Apple Iphone XR (ΚΙΝ.ΤΗΛ.APPLE iPhone XR/4G+/256GB) από τη Vodafone


LEVEL 4 – «Προφεσόρ»:

 • Κουπόνια αξίας: (5) Ευρώ από το efood
 • Συμμετοχή στην κλήρωση που θα γίνει στις 15/1/2020 για:
 • 3 αεροπορικά πακέτα για 2 άτομα που θα περιλαμβάνουν την μετάβαση στον τόπο προορισμού που θα συμφωνηθεί και επιστροφή στην Ελλάδα αξίας τετρακοσίων ΕΥΡΩ (400€) ανά άτομο το καθένα για 3 νικητές από το 18-24 travel
 • 2 δωροεπιταγές αξίας 1000 ευρώ η καθεμία από το Praktiker
 • 9 μήνες το ενοίκιο του σπιτιού (350 ευρώ το μήνα)
 • 1 Samsung Galaxy A80 (ΚΙΝ.ΤΗΛ.SAM GLX A80/128GB/4G+/DS) από τη Vodafone

Έναρξη διαγωνισμού: 22/10/2019

Λήξη διαγωνισμού:  22/12/2019

Προϋποθέσεις διαγωνισμού:

Μόνο όσοι είναι φοιτητές σε δημόσιο ή ιδιωτικό πανεπιστήμιο ή αναγνωρισμένη σχολή μπορούν να συμμετέχουν στο Διαγωνισμό. Για να συμμετάσχουν θα πρέπει σε μία παραγγελία που θα κάνουν μέσω της ιστοσελίδας της Διοργανώτριας www.e-food.gr ή μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής για κινητά, να χρησιμοποιούν τον κωδικό foodiversity. Στις επόμενες παραγγελίες δεν χρειάζεται η εισαγωγή του κωδικού foodiversity. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται  να επιδείξουν φοιτητική ταυτότητα δημόσιας ή ιδιωτικής σχολής ή άλλη βεβαίωση από ιδιωτική σχολή, οποτεδήποτε τους ζητηθεί από τη Διοργανώτρια, για έλεγχο ταυτοπροσωπίας.

Ενημερωτικό κείμενο για το Διαγωνισμό που θα αποσταλεί στους χρήστες:

«Είσαι φοιτητής; Παίξε και θα φας καλά! Από τις 22 Οκτωβρίου 2019 μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου 2019 βάλε τον κωδικό "foodiversity" στην παραγγελία σου από το efood, μάζεψε πόντους και ξεκλείδωσε νέα levels! Εσύ ποιος είσαι; Το ψημένο Πρωτάκι, ο δωρικός Χομπίστας, ο απλός πλην Τίμιος, το ανταγωνιστικό Φυτό ή ο παντογνώστης Προφεσόρ; Για κάθε level up, κερδίζεις στη στιγμή κουπόνια για φαγητό ενώ αυτόματα μπαίνεις στην κλήρωση για να διεκδικήσεις το ενοίκιό σου για ένα χρόνο, το φαγητό σου για ένα μήνα, δωροεπιταγές από το Praktiker, αεροπορικά εισιτήρια από το 18-24, κινητά από τη Vodafone και άλλα tech δώρα! Θέλεις να μαζέψεις πόντους ακόμα πιο γρήγορα; Μπες στο my foodiversity και δες τα challenges που μπορείς να ολοκληρώσεις και να κερδίσεις κι άλλους πόντους για να φτάσεις ακόμα πιο γρήγορα στο υπέρτατο level του Προφεσόρ!

*Κάθε σου παραγγελία μετράει για έναν αριθμό πόντων! Βρές τον ακριβή αριθμό πόντων που έχεις συγκεντρώσει μέσω του profile σου στο my foodiversity!

** Όροι διαγωνισμού εδώ:

Οι νικητές των διαγωνισμών θα ενημερωθούν στις  15/1/2020 με μήνυμα στο κινητό τους αλλά και με e-mail από την Διοργανώτρια, ενώ οι νικητές των κουπονιών και των δώρων ανάλογα με το Level στο οποίο βρίσκονται θα ενημερώνονται μέσω του προφίλ τους στο  my foodiversity αλλά και μέσω e-mail.

3. Δικαίωμα Συμμετοχής & Αποκλεισμός Διαγωνιζομένων

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας www.efood.gr, εφόσον είναι φοιτητές, διαμένουν στην Ελλάδα και είναι ενήλικοι άνω των 18 ετών.

Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται ανά πάσα στιγμή που τους ζητηθεί από τη Διοργανώτρια να επιδεικνύουν το φοιτητικό τους πάσο και την αστυνομική τους ταυτότητα. Από το Διαγωνισμό αποκλείονται όσοι εμπίπτουν στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) Τα μέλη της διοίκησης και οι εργαζόμενοι στην Διοργανώτρια εταιρεία και (β) οι συγγενείς α’ και β’ βαθμού εξ αγχιστείας και οι σύζυγοι των ανωτέρω υπό (α). Οποιαδήποτε συμμετοχή των ανωτέρω προσώπων στο Διαγωνισμό κατά παράβαση του παρόντος όρου, θεωρείται αυτοδίκαια άκυρη. Η Διοργανώτρια δύναται σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού να ζητήσει νομιμοποιητικά έγγραφα που να βεβαιώνουν την εγκυρότητα της συμμετοχής σύμφωνα με τους παραπάνω όρους, συνολικά ή μεμονωμένα.4. Διαδικασία Συμμετοχής

Ο κάθε χρήστης για να  συμμετάσχει στο Διαγωνισμό θα πρέπει να εισάγει μία φορά τον κωδικό myfoodiversity σε μία παραγγελία του μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής για κινητά www.e-food.gr κατά το διάστημα 21/10/2019-21/1/2020 για οποίο θα είναι ανοιχτός (όπως αυτό αναφέρεται ανωτέρω) ο Διαγωνισμός. Σε κάθε επόμενη παραγγελία οι χρήστες θα κερδίζουν πόντους, τον αριθμό των οποίων θα μπορούν να παρακολουθούν μέσω του προφίλ τους στο myfoodiversity, ένα νέο πεδίο που θα εμφανίζεται μετά την εισαγωγή του κωδικού σε μία και μοναδική παραγγελία στην ιστοσελίδα ή/και εφαρμογή www.e-food.gr. Οι  πόντοι αντιστοιχούν σε  επίπεδα και διαφορετικά δώρα ανάλογα με το επίπεδο. (όπως φαίνεται  στο ανωτέρω (υπό 2.) διάστημα) Όσοι χρήστες παίρνουν μέρος στο Διαγωνισμό και στις κληρώσεις θα ενημερώνονται με ειδοποίηση στο  email  τους αλλά και μέσω του προφίλ τους στο my foodiversity για τους πόντους που έχουν συγκεντρώσει και τα δώρα που έχουν κερδίσει. Η επικοινωνία με τους νικητές των κληρώσεων  θα πραγματοποιηθεί μέσω email αλλά και με αποστολή SMS στα κινητά  που έχουν  καταχωρίσει ο χρήστες και με τα οποία οι χρήστες συμμετέχουν αυτόματα στον Διαγωνισμό και στην Μεγάλη κλήρωση της 15/1/2020 εφόσον έχουν τηρηθεί οι προϋποθέσεις του Διαγωνισμού στο υπό ανωτέρω διάστημα 2. Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας (cancel order), την επόμενη μέρα θα αφαιρείται αυτόματα ο αριθμός των πόντων που θα κέρδιζε ο χρήστης αν είχε πραγματοποιήσει την παραγγελία. H συμμετοχή είναι αυστηρά προσωπική, δεν δύναται να μεταβιβαστεί ούτε να γίνει μέσω αντιπροσώπου.

5. Κλήρωση & Απόδοση Δώρων

O Διαγωνισμός αναδεικνύει τυχερούς νικητές μέσω κλήρωσης. Συγκεκριμένα, η ημερομηνία των κληρώσεων, ήτοι 15/1/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00 μ.μ. και θα πραγματοποιηθεί με ηλεκτρονικά μέσα για το αδιάβλητο της διαδικασίας στα γραφεία της Διοργανώτριας στο Νέο Ηράκλειο Αττικής (Λεωφόρος Ηρακλείου 409). Τα Δώρα είναι προσωπικά, δεν μεταβιβάζονται και δεν ανταλλάσσονται, δεν εκχωρούνται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή τους με άλλο. Κάθε σχετική δαπάνη εάν και εφόσον αυτή  απαιτείται για την παραλαβή και τη χρήση των Δώρων, τυχόν νόμιμοι φόροι ή κρατήσεις υπέρ τρίτων ή άλλα τέλη ή φόροι, βαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τους νικητές και σε καμία περίπτωση τη Διοργανώτρια. Κατά την κλήρωση θα αναδειχθούν οι νικητές που ορίζονται στο Διαγωνισμό και αντίστοιχοι αναπληρωματικοί σε περιπτώσεις αδυναμίας προσέλευσης ή/και αδυναμίας παραλαβής των Δώρων από τους βασικούς νικητές.

Για την παράδοση των κουπονιών από το efood που θα τα κερδίσουν κατευθείαν  στα Levels 2,3 και 4 ισχύουν τα ακόλουθα:

 • Ισχύς εξαργύρωσης 2 μηνών
 • Τα κουπόνια θα αποσταλούν στους χρήστες που τα δικαιούνται εντός 45 ημερών.
 • Παραλαβή με επίδειξη του φοιτητικού πάσου.6. Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν με την αποστολή  σχετικού  e-mail από τη Διοργανώτρια στα νικητήρια email των χρηστών. Στην περίπτωση που οι νικητές ή κάποιος/οι από τους νικητές δεν αποδεχθεί/ούν το/α Δώρο/α του εντός 3 εργάσιμων ημερών ή ακυρωθεί η συμμετοχή του/ς αντίστοιχο e-mail θα σταλεί στον πρώτο κατά σειρά επιλεγμένο αναπληρωματικό χρήστη. Ουδεμία ευθύνη φέρει η Διοργανώτρια σε περίπτωση που οποιοδήποτε από τα στοιχεία που έχουν δηλώσει ο/οι νικητής/ές είναι εσφαλμένα ή δεν είναι η προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνσή του/ς και το τηλέφωνο του/ς νικητή/ών και επομένως εκ του λόγου αυτού δεν ενημερωθεί/ούν ο/οι νικητής/ές για το/α Δώρο/α εγκαίρως.

7. Αποδοχή του Δώρου από τις κληρώσεις

Τα Δώρα των κληρώσεων θα παραδίδονται μετά από ταυτοποίηση του προσώπου του κάθε νικητή και με την επίδειξη στη Διοργανώτρια εταιρεία του φοιτητικού πάσου εν ισχύ ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο, ικανό  να βεβαιώσει τη φοιτητική ιδιότητα. Ο κάθε νικητής θα πρέπει απαραιτήτως κατά την παραλαβή του Δώρου του να υπογράφει σχετική δήλωση αποδοχής αυτού, προσκομίζοντας και επιδεικνύοντας την φοιτητική ταυτότητά του. Ο νικητής πρέπει να επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για την αποδοχή του Δώρου προς τη Διοργανώτρια κατά τα ανωτέρω. Εφόσον δεν έχει υπάρξει απόκριση ή δεν έχει καταστεί δυνατή η ανεύρεση του/ων νικητή/ών εντός της  προθεσμίας των 3 εργασίμων ημερών, ο/οι εν λόγω νικητής/ές θα απολέσει/ουν αυτοδίκαια το δικαίωμα παραλαβής του Δώρου του/ς. Με την παρέλευση άπρακτης της ανωτέρω προθεσμίας θα υπάρξει ανακοίνωση με την οποία θα προσκληθεί κατά σειρά ανάδειξης, ο/οι αναπληρωματικός/οι νικητής/ές, ο οποίος θα πρέπει αποδεχόμενος κατά τα ανωτέρω προς τη Διοργανώτρια εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία επικοινωνίας μαζί του/ς.

8. Ευθύνη Διοργανώτριας

Η Διοργανώτρια δεν θα φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε αιτία μη προσέλευσης του/ων νικητή/ών για χρήση του/ων Δώρου/ων του εντός της ορισθείσας προθεσμίας ως αναφέρεται στο άρθρο 6. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε εκ των ανωτέρω προθεσμιών παρέλθει άπρακτη, το/α Δώρο/α χάνεται και η Διοργανώτρια δύναται να διαθέσει ή να μην διαθέσει το/α Δώρο/α κατά την κρίση της, αφού όμως έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους εκλεγέντες αναπληρωματικούς νικητές. Ειδικότερα σε περίπτωση κατά την οποία για οποιοδήποτε λόγο ο/οι νικητής/ές δεν προσέλθει/ουν ή δεν ανταποκριθούν θετικά ή προσερχόμενος/οι δεν συμμορφώνεται με οποιονδήποτε από τους παρόντες όρους, το δικαίωμά του περί παραλαβής του Δώρου απόλλυται αυτομάτως.

9. Προβολή – Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό, όπως π.χ. της απονομής των Δώρων, κλπ. Προς τον σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στην χρήση των email τους για τους σκοπούς του παρόντος Διαγωνισμό. Επίσης οι νικητές αυτομάτως με την συμμετοχή τους συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στη χρήση ηχογραφήσεών τους ή ραδιοφωνικών, τηλεοπτικών ή διαδικτυακών και εν γένει δημόσιων ανακοινώσεων του ονόματός τους και των δηλώσεών τους από τη Διοργανώτρια και επιτρέπουν σε αυτήν να τα χρησιμοποιήσει για ένα (1) χρόνο από την παραλαβή του δώρου τους, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους, χωρίς να απαιτείται άλλη συναίνεση τους (ως τέτοια εκλαμβάνεται η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό – κλήρωση) και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους τους.

10. Προσωπικά Δεδομένα

Με τη συμμετοχή του στην Προωθητική Ενέργεια κάθε συμμετέχων δηλώνει ρητά και αποδέχεται όπως τα προσωπικά του στοιχεία συλλεχθούν και χρησιμοποιηθούν από την Διοργανώτρια για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από την ίδια είτε μέσω οιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσει αυτή για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ' εντολή και για λογαριασμό της στα πλαίσια του παρόντος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών στην Προωθητική Ενέργεια, υπό την ιδιότητά τους αυτή, θα διατηρηθούν από τη Διοργανώτρια και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς της Προωθητικής Ενέργειας, καθώς και για μελλοντική ενημέρωση των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές–προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία, το Ν. 4624/2019 περί της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων-Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR).

Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να προβούν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση στην επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διόρθωση, περιορισμό  ή και διαγραφή όλων των προσωπικών στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας, το Ν. 4624/2019 περί της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων-Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (GDPR)  όπως ισχύει επικοινωνώντας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας  της Διοργανώτριας, στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας +30 211 311 0700. Η Διοργανώτρια δηλώνει ρητώς ότι ακολουθεί την αρχή επεξεργασίας των ελάχιστων προσωπικών δεδομένων και τα άνω δεδομένα που συλλέγονται, επεξεργάζονται αποκλειστικά και μόνο για αποδεκτούς από τους χρήστες συγκεκριμένους  σκοπούς. Περαιτέρω, δηλώνει ότι έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, τεχνικά, οργανωτικά, νομικά, προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία των δεδομένων αυτών. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή μεταβάλλει την πολιτική απορρήτου και της προστασίας προσωπικών δεδομένων ως απαιτείται για να συμμορφώνεται με τις εκάστοτε εφαρμοζόμενες νομικές και κανονιστικές υποχρεώσεις με προηγούμενη ανακοίνωση της σχετικής τροποποίησης και ενημέρωσης στο blog της στην ιστοσελίδα www.e-food.gr.

11. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων

Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει την προκήρυξη του Διαγωνισμού, ή να μεταβάλει μονομερώς κατά τη διακριτική της ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει τα δώρα ή να ματαιώσει ή αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο blog της Διοργανώτριας στην ιστοσελίδα της www.e-food.gr με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης/τροποποίησης αυτής την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης μέχρι την ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού.

12. Ακύρωση Συμμετοχών & Νικητή

Η συμμετοχή οποιουδήποτε νικητή σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της αξιοποίησης του Δώρου, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους: (α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους όρους του παρόντος, (γ) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές, (δ) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με το νικητή για την αξιοποίηση του Δώρου αποβεί άκαρπη, (ε) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο ο νικητής δεν παρουσιασθεί ή παρουσιασθεί καθυστερημένα στην αξιοποίηση του Δώρου ή δεν υπογράψει, τη σχετική δήλωση παραλαβής του δώρου, (στ) σε περίπτωση που συντρέχει στο πρόσωπο του κάποιος από τους λόγους αποκλεισμού του άρθρου 3.

Η Διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώνει οποτεδήποτε συμμετοχές εφόσον δεν πληρούν τους όρους του παρόντος. Οι Συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και καλόπιστα μέσα στο πλαίσιο των χρηστών και συναλλακτικών ηθών. Μετά την εκπνοή της διάρκειας της προωθητικής ενέργειας κάθε υποχρέωση της Διοργανώτριας Εταιρείας παύει να υφίσταται, μη υπεχούσης οιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων.


13. Δημοσιότητα

Οι όροι συμμετοχής του παρόντος προωθητικού θα βρίσκονται ανηρτημένοι στο  blog της Διοργανώτριας στην ιστοσελίδα της www.e-food.gr.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή παράπονο σχετικά με το Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων ή τρίτος μπορεί να αποστείλει σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [  [email protected] ].

14. Αποδοχή των Όρων – Εφαρμοστέο Δίκαιο – Δωσιδικία

Με την δήλωση υποβολής συμμετοχής στο Διαγωνισμό εξυπακούεται ότι κάθε συμμετέχων συνομολογεί ότι έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Διοργανώτριας πλην εκείνων που πηγάζουν από τους δημοσιοποιημένους όρους αυτούς.Σε κάθε περίπτωση οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να προσφεύγουν στους παρόντες Όρους προκειμένου να ενημερώνονται για ενδεχόμενες τροποποιήσεις τους. Οποιαδήποτε διαφορά μεταξύ των μερών από ή εξ αφορμής του παρόντος Διαγωνισμού θα διευθετείται φιλικά μεταξύ της Διοργανώτριας και των διαγωνιζομένων με βάση την καλή πίστη και τα συναλλακτικά ήθη και πρακτική. Σε κάθε περίπτωση ως αρμόδια για την επίλυση κάθε τέτοιας διαφοράς ορίζονται τα δικαστήρια της Αθήνας.